top of page

DIY musthave voor jouw interior of garden

DIY musthaves maken is onwijs leuk om te doen. Je bent hierdoor actief bezig met trends, materialen en nieuwe ideeën. Ik spotte dit onwijs leuke idee via Pinterest. De DIY musthave is zowel voor jouw interieur als tuin een toevoeging. In deze blog laat ik zien wat je nodig hebt om de DIY te maken en waar je de materialen kunt shoppen.

Benodigdheden

- Oude lampenkap of metalen schaal

- Lamp

- Kanten randjes

- Lijm (lijmpistool)

- Schaar

- Ijzerdraad

- Wol

- Extra: kralen, vlinders, bloemen enz.

Waar te shoppen?

- Lampenkap: Rommelmarkt

- Metalen schaal: Action

Kanten randjes: Rommelmarkt, Action, Hema en stoffenwinkel

- Lijm/lijmpistool: Intratuin

- Ijzerdraad: Intratuin

- Wol: Action

- Kralen, vlinders, bloemen enz.: Action en Hema

Als je alle benodigdheden hebt geshopt kan je aan de slag gaan met de lampenkap, vergeet niet om al jouw ideeën te verwerken in de lampenkap. De lampenkap wordt een musthave voor jouw interieur of tuin. Daardoor mag de lampenkap opvallen en kan gemaakt worden in elke style. Voor een Ibiza style kies je zachte sprekende kleuren zoals blauw, rood en oranje. Dit kan je afmaken met kralen en veren. Wil je liever een klassiek lampenkapje kies dan voor witte materialen gecombineerd met pasteltinten zoals roze of blauw en maak het af met kralen bijvoorbeeld parels.


Ik wil jou heel veel plezier toewensen met het maken van jouw DIY musthave voor jouw interior of garden. Ik vind het leuk als jij jouw creatie met ons deelt via Instagram! Tag @saumurinterior in de foto of bericht.

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page