top of page

Interieurontwerp met items van "De Onlineinterieurshop.nl"

Het voorjaar staat voor de deur, dus tijd voor nieuwe kleuren, meubels en accessoires voor in het interieur. In samenwerking met de onlineinterieurshop.nl heb ik een fris en inspirerend interieur neergezet. De onlineinterieurshop.nl is een online winkel met geweldige leuke items die in verschillende woonstylen is toe te passen. In deze blog neem ik jou mee in mijn ontwerp en concept!

Het concept is een mix van modern, klassiek en een touche of Ibiza feeling. Ik vertaal dit naar natuurlijke materialen zoals hout en metaal, zachte kleuren en rijke stoffen. Ook kies ik er voor om patronen/vormen te breken van elkaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan juist een rond vloerkleed inplaatsvan een vierkant vloerkleed.


De eetkamertafel is een echte tafel waar aan geleefd wordt. Een tafel waar geborreld wordt, de gesprekken worden gevoerd en het middelpunt van de ruimte is geworden. Aan de tafel heb ik rotan stoelen geplaatst. De rotan stoelen geven een subtiel patroon maar ook een doorkijk. Een doorkijk die zorgt voor een ruimtelijk effect. De stoere zwarte metalen poten maken de stoel helemaal af! Meer informatie of shop de stoel van de onlineinterieurshop.nl... klik hierDe keuken heeft een klein spoel en kookeiland waaraan één barkruk geplaatst kan worden. Om hetzelfde zwarte metaal terug te laten komen heb ik gekozen voor een stoere zwart metalen barkruk. De barkruk geeft net even dat stoere maar ook elegante touche aan de keuken. Meer informatie of shop de stoere barkruk van de onlineinterieurshop.nl... Klik hier.


Het ronde vloerkleed breekt de ruimte en geeft een speels effect. Het materiaal is zacht en haalt de natuur naar binnen. Het kleed heeft een grote diameter dit zorgt ervoor dat het met de bank een eiland vormt in het interieur. Meer informatie of shop het vloerkleed van de onlineinterieurshop.nl... Klik hier De houten bijzettafel maakt het compleet. De bijzettafel is stoer door de verschillende houten stroken en de kleur van het hout past perfect bij het vloerkleed. Meer informatie of shop de bijzettafel van de onlineinterieurshop.nl... Klik hier.


In de slaapkamer komen dezelfde kleuren en materialen terug. Doordat dezelfde kleuren en materialen terug komen vormt dit een eenheid, rust en sfeer. In de slaapkamer heb ik er voor gekozen om naast het bed twee zwart metalen tafeltjes te plaatsen. De tafeltjes zijn perfect qua hoogte en geven een luxe en moderne uitstraling. Meer informatie of shop de bijzettafel van de onlineinterieurshop.nl... Klik hier

Nieuwsgierig geworden naar het eind resultaat? Klik dan snel op onderstaande video

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page