top of page

High Tea at Coffeelicious Rotterdam

Zoals je misschien al weet, ben ik heel erg fan van Coffeelicious. Coffeelicious heeft drie vestigingen verdeeld in drie steden, namelijk in Breda, Rotterdam en Dordrecht. Van de week genoot ik van een heerlijke High Tea bij Coffeelicious in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg.Coffeelicious staat vooral bekend om zijn koffie, heerlijke taarten en lunch gerechten. De verrassende combinaties qua smaken samen met een prachtige presentatie maakt elk lekkernij uniek en erg smaakvol. Coffeelicious is in Rotterdam gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg. De Nieuwe Binnenweg kent vele nieuwe en inspirerende winkeltjes, hierdoor kan je tijdens een dagje shoppen heerlijk genieten met vriendinnen of familie bij Coffeelicious. Ook is deze locatie erg geschikt om o.a een babyshower te vieren. De boven verdieping is erg sfeervol en heeft vele oude details. De binnentuin gelegen tussen verschillende mooi panden is zeker ook een pluspunt!

De High Tea bestaat uit: Carrot cake, cheese cake met lemon topping, witte chocolade taart met framboos, scones met bottercream en jam, sodabread met zalm en avocado, sodabread met mango kip en chillie, sodabread met pompoen. Kortom één en al feest!!


Binnenkort komt Coffeelicious met iets nieuws... Namelijk een GIFTSHOP!! Ik ben super benieuwd, binnenkort is hier meer over te lezen op mijn blog!


Nieuwsgierig geworden naar de Coffeelicious vestiging Rotterdam? Bekijk snel onderstaande video!DORDRECHT

Wijnstraat 182 3311 BZ Dordrecht

t: 06 48100972 (reservations only for groups of 6 and more)

Opening times: tues - fri 09:02 - 16:58, sat & sun: 10:01 - 17:03

ROTTERDAM

Nieuwe Binnenweg 174 3015 BJ Rotterdam

t: 010 8208954 (we take reservations!)

Opening times: tues - fri 07:32 - 16:58, sat & sun: 10:01 - 17:03

BREDA

Ginnekenweg 59 4818 JB Breda

t: 076 8200335 (we take reservations!)

Opening times: tues - fri 09:02 - 16:58, sat & sun: 10:01 - 17:03


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page