top of page

ME&MATS nieuwe collectie

ME&MATS is één van mijn favoriete merken. Van ME&MATS heb ik verschillende leuke items gekregen. In de blog vertel ik jou alles over de nieuwe collectie uitgevoerd in mooie pasteltinten en gouden details #iloveit!

Al een tijdje geleden schreef ik een blog over ME&MATS. In deze blog vertel ik jou o.a hoe ME&MATS is ontstaan en wat voor producten ze verkopen. Nieuwsgierig? Lees hier de blog.


Onder andere is in de nieuwe collectie dit super leuke handzeepompje terug te vinden. Wat ik vooral zo leuk vind aan dit handzeepompje is de zacht roze kleur en de gouden details. Dit staat super leuk in de keuken en de badkamer. De geur van de zeep is heerlijk!Wellicht ken je de originele kaars van ME&MATS in een glazen pot. In de nieuwe collectie is ook een kleine variant verkrijgbaar in een gouden metalen pot. De bekende geur van ME&MATS heeft de kaars wel gehouden!


Ook verscheen er een super leuke theeverpakking met hierin losse thee. De donker grijze kleur gecombineerd met de gouden letters maakt ook deze verpakking onwijs leuk!


SHOPPEN

Handzeepompje KLIK HIER

Kaars glazenpot KLIK HIER

Kaars metalenpot KLIK HIER

Thee KLIK HIERRecent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page