top of page

Een week lang koken met HELLO FRESH + kookvideo

Culinair, verrassend en makkelijk koken, ja dat kan! Van de week ontving ik een box van HELLO FRESH via Maaltijd box. En wat was dit genieten! In de box zitten bijna alle producten die je nodig hebt voor de maaltijden, je hoeft alleen zout, peper en olijfolie toe te voegen.


De maaltijdbox heb ik gemakkelijk besteld via Maaltijd box. Je kan zelf kiezen wanneer de box bij jou afgeleverd gaat worden en welke gerechten je wilt ontvangen. Je hebt keuze uit verschillende vis, vlees en vegetarische gerechten. Ik heb gekozen voor vis en vegetarische gerechten.


Toen de box afgeleverd werd was het een feest om deze uit te pakken. Elk gerecht is verpakt in aparte papierenzakjes. Door deze papierenzakjes is het gemakkelijk om alle recepten uit elkaar te houden. De recepten zijn gemakkelijk te maken door het stappenplan wat te vinden is op de bijgeleverde receptkaarten.


Ik vind HELLO FRESH verrassend, culinair en makkelijk. Wel vind ik de porties per persoon erg klein. Daarom zou ik jou adviseren om voor 1 persoon extra te bestellen als je gaat koken voor 2 volwassenen. Maar wat ik wel onwijs leuk vind zijn de nieuwe recepten, het gevarieerde eten en producten thuis krijgen die je anders nooit zelf zou kopen. Kortom ik ben enthousiast!


Nieuwsgierig naar één van de recepten? Bekijk dan onderstaande video!


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page