top of page

Tafelstyling tips voor Pasen!

Begin april is het alweer Pasen. Wat gaat de tijd toch snel, maar dit betekent ook dat de zomer steeds dichter bij komt! Met deze gedachte heb ik verschillende zomerse tafelstylingen voor Pasen voor jou verzamelt. Want het is toch super leuk om iedereen te verrassen met heerlijk eten en een geweldige tafel?


Goud is momenteel heel erg trending. Om de kleur goud subtiel aan je tafelstyling toe te voegen kan je ervoor kiezen om goud bestek te gebruiken. Goud bestek is o.a verkrijgbaar bij Zara, H&M & Blokker. Om het in het geheel af te maken laat je subtiel goud terug komen in de glazen, kaarsenhouders en vaasjes. Combineer het goud met pasteltinten voor een zacht effect. Laat de pasteltinten terug komen in de zomerse bloemen maar ook in de servetten voor een speels effect.


Door veel groentinten te gebruiken haal je buiten perfect naar binnen. Combineer de voorjaarsbollen in grove potten in natuurlijke grijstinten om het geheel af te maken. Om het Paas gevoel nog meer op tafel te creëren is het erg leuk om lege eieren te vullen met kleine bloemen. Plaats de eieren terug in de eierdozen voor stabiliteit. Om extra uit te pakken kan je er voor kiezen om bedrukte borden te gebruiken. Wil je wel uitpakken maar niet te extreem, gebruik dan bedrukte servetten.

Naast de tafel is het ook erg leuk om het Paas thema door te trekken in het interieur. Een groot boeket met verschillende voorjaarsbloemen is onwijs leuk. De bloemen geven veel kleur maar ook geur in het interieur. Of vul een metalen basket/vaas met nep eieren en zet in het midden een vaasje waarin je de wilde bos bloemen in kunt zetten. Elk bos bloemen staat in deze combinatie erg leuk!


SAUMUR interior & styling wenst jou geweldige Paasdagen toe! En we zijn super benieuwd naar jouw tafelstyling, tag je ons op Instagram?Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page