top of page

Ibiza gevoel op eigen terras | TODO Bien

Het enige echte Ibiza gevoel op jouw terras, dat wil jij toch ook? De temperatuur en de zon werken al goed mee, kortom heerlijk. Maar een parasol is hierbij ook super fijn! Tijdens mijn vakantie op Ibiza spotte ik deze parasols al een aantal jaren geleden. De leuke kleuren, de hangers en de beschilderingen geven een unieke uitstraling.

Tijdens de warme dagen op mijn terras, met op de achtergrond een heerlijke lounge muziek bracht mij weer even terug naar Ibiza. Het enige wat ontbrak was zo super leuke parasol. Na wat zoekwerk kwam ik terecht op de website van Todobien. Bij het bekijken was ik gelijk verkocht, dit is wat ik zocht!


Todobien is opgezet door Petra de Kroon en Koen van Doormaal. Tijdens Koen zijn vakantie in Bali zag hij de onwijs mooie parasols en was gelijk verliefd. Dit is het gevoel wat je mee wilt nemen naar huis. Elke keer bij het openen van de parasol gaat de gedachte weer naar de parelwitte stranden van jouw vakantie adres. Tijdens een netwerkborrel was het besluit genomen en gingen Koen & Petra opzoek naar de makers van deze producten. Het bleek dat families in kleine werkruimtes de parasols maakte. De mannen waren meer van het zware werk zoals het houtsnijwerk en de vrouwen maken de subtiele kleine dingen zoals de beschilderingen op het doek, de hangers en flosjes aan de randen van de parasols. Dit jaar zijn er verschillende producten toegevoegd aan het assortiment zoals geknoopte parasols en teakhouten banken. Een aantal producten worden alleen door Todobien geleverd in Europa.

Wat ook onwijs leuk is dat bekende restaurants o.a XaXa van Yolanthe en Wesley Snijder ook de parasols van Todobien op hun terras hebben staan.


Zelf heb ik gekozen voor de poeder roze parasol. Het geeft op een leuke manier kleur aan het terras en maakt het een vrolijk geheel. De kleine belletjes die aan de toppen van de parasol hangen geven subtiele geluidjes met een beetje wind. Wil jij ook zo toffe parasol? Kijk dan snel op de website www.todobien.nl


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page