top of page

Preview masterclass socialmedia, bloggen & vloggen EXTRA INFO | Stylistendag De Woonindustrie

Gisteren was het event: Stylistendag at De Woonindustrie te Nieuwegein. Een dag vol workshops en masterclasses en natuurlijk de laatste trends en producten spotten van verschillende merken die gepresenteerd werden. In samenwerking met De InterieurCoaches heb ik een preview masterclass gegeven over de drie modules Socialmedia, Vloggen & Bloggen die druk bezocht is met meer dan 150 bezoekers!!

Als interior designer, stylist of winkelier wordt het steeds belangrijker om vindbaar en actief te zijn online. Socialmedia is een platform waar snel informatie en inspiratie op een gemakkelijke manier gedeeld kan worden naar de volgers. Doormiddel van bloggen kan er meer gericht worden op een bepaald onderwerp, merk of dienst met tekst, beeld en een eventuele video/vlog. Een vlog/video is een verlengstuk hiervan. Een verlengstuk die op verschillende manieren toegepast kan worden namelijk door wekelijks of dagelijks vloggen of juist meer specifiek gericht op een event, merk of dienst.

In samenwerking met De InterieurCoaches worden er drie verschillende modules aangeboden: Socialmedia, Vloggen & Bloggen. Bij alle drie modules staat het centraal om je eigen huisstijl te ontwikkelen, te vinden wat voor manier van bloggen, vloggen of socialmedia posts er bij jou passen en natuurlijk te kijken wat jouw doelen zijn om te behalen. Alle drie de modules zijn een verlengstuk van elkaar maar zijn natuurlijk ook apart van elkaar af te nemen. De module bestaat uit informatie, tips, opdrachten en individuele begeleiding. Tijdens de modules ga je zelf aan de slag om een begin te maken zo dat je na de lesdag gemakkelijk verder kunt gaan met jouw eigen socialmedia, blog of vlog.De modules worden gegeven door Melissa de Haan van SAUMUR interior & styling op de locatie: De Woonindustrie te Nieuwegein. Alle modules zijn gericht op ontwikkeling, hierbij maakt het niet uit als je er nog geen ervaring of kennis van hebt! De groepen zullen bestaan uit ongeveer 6 tot 10 personen.


Nieuwsgierig geworden naar één van de modules of wellicht naar alle drie? Klik dan snel hier voor meer informatie en om jezelf op te geven! Of stuur een bericht naar info@deinterieurcoaches.nl


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page