top of page
Julia Hess Fotografie_wedding photographer_Ameland-076.jpg

Melissa

de

Haan

Business woman

scroll

Amelandfoto-2022-53.jpg

"SAUMUR Nederland is ontstaan uit een passie voor ondernemen" 

Na een studie van 4 jaar (2016) als interior designer ging de wereld voor het ondernemen open. Ik startte gelijk mijn bedrijf SAUMUR interior & styling. Als interior designer werkte ik vele mooie horeca en particuliere projecten uit tot succesvolle eind resultaten. Daarnaast werkte ik als freelancer voor een aantal grote opdrachtgevers o.a RITUALS en Satelliet Meubelen. 

Mijn passie en enthousiasme delen en andere mensen inspireren vind ik één van de leukste dingen die er zijn. Via Instagram neem ik mijn volgers mee in mijn leven als business woman. Ik deel hotspots, inzichten in mijn projecten en natuurlijk deel ik wedding decorations

 

Naast mijn succesvolle interior design bedrijf opende ik maart 2020 mijn eerste SAUMUR boutique. SAUMUR boutique is de hotspot van Waddeneiland Ameland. SAUMUR boutique biedt een collectie van unieke items op gebied van lifestyle, fashion & interior. SAUMUR selecteert bijzondere merken met items die jou elke dag laten stralen. Shop in de boutique of shop online. 

2022 was het jaar waarin ik startte met het decoreren van weddings en party's op bijzondere locaties op Ameland en Benelux. SAUMUR decoratie is uniek omdat ik niet werk met vaste pakketten maar juist de wensen van de klant vertaal naar een verrassend concept thema. SAUMUR warehouse is gevuld met parels van een items dat maakt elke decorations een succes.

SAUMUR LABEL is een home & bodycare lijn met producten geproduceerd in Nederland. De producten worden gemaakt op basis van echte parfum. Parfum die speciaal is ontwikkelt voor SAUMUR in samenwerking met één van de beste parfum huizen van Nederland. Naast dat de producten een positieve invloed hebben op jouw mind zijn alle producten ook 100% vegan. SAUMUR label is te shoppen in verschillende winkels in de EU of in de SAUMUR Nederland online shop.

Zie ik jou binnenkort in mijn BOUTIQUE of mag ik jou betoveren met een decoration op locatie?

"Inspire, create and dream, every day"

Melissa de Haan

bottom of page