top of page

Wonen op Ameland en in Rotterdam? Nieuw bedrijf + VIDEO!

Het is alweer even geleden dat ik iets heb geüpload op mijn blog en op YouTube. De afgelopen tijd ben ik met veel nieuwe dingen bezig geweest, hierover ga ik jou in deze blog en video meer vertellen. Want ja, ik wil het onwijs graag met jou delen!


De afgelopen tijd is er niet veel geüpload op de blog en op YouTube en dat is onwijs jammer. Maar ik heb goed nieuws, ik trap af met een Q&A. Drie jaar geleden uploaden ik mijn eerste YouTube video en dat was een Q&A. Nu drie jaar later neem ik jou mee in alles wat ik heb beleeft op zakelijk gebied. Maar ook vertel ik jou waarom ik op Ameland en in Rotterdam woon, waarom ik mijn tweede bedrijf ben begonnen ISLAND retreatment en wat mijn doelen zijn voor komende jaren. Pak er een lekkere kop thee bij en bekijk onderstaande video


ISLAND retreatment

ISLAND retreatment is een weekend arrangement voor ondernemende vrouwen die houden van luxe, ontspanning en ontwikkeling. Tijdens het retreat verblijf je op het bijzondere Waddeneiland Ameland. Tijdens het retreat zijn er yoga lessen te volgen op het strand, workshops op gebied van o.a klankschalen en innerlijke ontspanning en geniet je van delicious food. Tijdens het retreat beschik je over een eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Reserveer nu jouw weekend! Klik hierSAUMUR interior & styling

SAUMUR interior & styling wilt zich meer gaan richten op de Horeca. Dit kunnen hotels, restaurants of cafe's zijn. De kracht van SAUMUR interior & styling ligt in het bedenken van een concept en dit vertalen naar een interieurplan en marketing/socialmedia plan. Kortom een echt totaalplan waar jij als ondernemer perfect mee aan de slag kan gaan zodat de doelgroep jouw vindt en dat jij jouw doelgroep vindt. Vrijblijvend gesprek, mail naar info@saumurinteriorenstyling.com
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page