top of page

Naar St.Tropez, Ibiza of Dubai met één van de ATF tassen?

Ga jij dit zomer seizoen naar St.Tropez, Ibiza, Dubai of misschien een andere zomerse bestemming dan zijn de tassen van All-time Favourites een echte MUSTHAVE! In deze blogpost vertel ik jou alles over het merk en natuurlijk deel ik mijn twee favoriete tassen uit de collectie gecombineerd met super leuke toilettasjes!

All-time Favourites is een echt Amsterdams label. All-time Favourites is bedacht en opgericht door Brechje Gondrie. Brechje was voorheen werkzaam als agent voor verschillende Deense merken. ATF wilt praktische items stijlvol maken. Dit is ontstaan doordat Brechje regelmatig hippe meiden en dames zag sjouwen met die niet zo hippe Zweedse blauw/gele shopper. Dat moet anders kunnen! Zo is er een stylish variant ontwikkeld, zodat je vanaf nu in stijl kunt: sjouwen, slepen, op vakantie gaan, boodschappen doen, sporten etc!

Inmiddels heeft ATF méér dan alleen die hippe shopper. ATF heeft namelijk een complete collectie met praktische, maar stijlvolle items. Deze zijn in de webshop verkrijgbaar, maar ook in de meer dan 350 verkooppunten verspreid over Europa! De missie van ATF is fashion items te maken die zó leuk zijn, dat ze jouw all-time favourite worden. Om een all-time favourite te worden, combineren we schoonheid en functie op zo'n manier dat tijd en trends er helemaal niet toe doen. Tijdloze fashion items, dat is wat we maken!

Ik spotte ATF op één van de beurzen die ik jaarlijks bezoek. Ik was gelijk verkocht door de té leuke prints, materiaal keuzes en uitstraling van het item. Zelf ben ik helemaal weg van de bruine shopper die gemaakt is van gewassen canvas. Bij deze shopper combineer ik de toilettas van ATF met palmbomen die mij doet denken aan heerlijke zomerse vakanties.


Mijn andere favoriet is de jute shopper die is ontstaan uit inspiratie wat is opgedaan door Brechje in St.Tropez. Het jute weerspiegeld het Franse zomerse gevoel en de wit gouden details passen goed bij de uitstraling van St.Tropez. Bij de jute tas heb ik een toilettas bijpassend met dezelfde print gecombineerd.


Bekijk onderstaande video voor meer details van de producten van ATF en om in de zomerse sferen te komen!Kan jij ook niet wachten om met één van deze geweldige shoppers of toilettassen oppad te gaan?

Dan heb ik speciaal voor jou een shoppinglist samengesteld met mijn favoriete items van ATF!


SHOPPINGLIST!

Klik op de omschrijving om jouw ATF item te bekijken in de webshop!
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page