top of page

HOTSPOT | PALMA Breda

Na een lange tijd heb ik weer een geweldige hotspot gespot, namelijk PALMA! PALMA is gevestigd in één van de gezelligste straten van Breda. Naast dat je geïnspireerd wordt, kan je ook heerlijk shoppen op gebied van fashion, lifestyle en interieuraccessoires. In deze blog neem ik jou mee naar PALMA en vertel ik over deze bijzondere winkel!


PALMA is opgericht door twee vriendinnen, Kiki & Mascha. Kiki heeft een lange periode in Azië gewoond, na haar terugkomst was het idee van een winkel samen met Mascha ontstaan. Vanuit het idee is het werkelijkheid geworden en runnen de twee vriendinnen vol passie PALMA!


Wat PALMA bijzonder maakt zijn de diverse en unieke merken. Merken die Kiki & Mascha spotten op beurzen in o.a Milaan en Parijs. Daarnaast zijn de twee vriendinnen ook gek op reizen, van Sydney tot London overal doen ze inspiratie op voor hun eigen winkel en spotten ze unieke items.De stijl van PALMA is te omschrijven als elegant, classy en trendsettend. Naast dat de winkel van zichzelf al een inspiratiebron is, kan je ook geweldig shoppen op gebied van fashion, lifestyle & interieuraccessoires. PALMA verkoopt o.a items van de merken: Komono, Ba&sh, Anna-Nina, Ellen Beekmans en Essentiel Antwerp.


In de onderstaande vlog neem ik jou mee naar PALMA! Kijk je mee?SHOP THE LOOK! Speciaal voor jou heb ik een prachtig Christmas of New Year outfit samengesteld. Een elegante blouse met kleine gouden afwerkingen gecombineerd met een mooie classy gouden klokkende rok. Maak de outfit af met een te leuke gouden horloge en bijpassende armband en tasje. Wat zou jij shine in deze super leuke golden outfit!PALMA is gevestigd aan de Ginnekenweg 85 te Breda

Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 Zaterdag van 10.00 - 17.00 Bekijk hieronder nog meer inspirerende foto's van PALMA


Beelden: SAUMUR interior & styling

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page