top of page

Ultiem cadeau | Photogifts

De feestdagen staan weer voor de deur zoals pakjesavond en christmas. Dagen die we vieren met mensen die we lief hebben en hierbij horen natuurlijk ook cadeautjes! Cadeautjes met een speciale betekenis of cadeautjes die terug blikken op een speciaal of dierbaar moment. Speciaal voor jou wil ik graag mijn ultiem cadeau delen, namelijk een prachtige fotoafdruk van Photogifts.nl!


Photogifts.nl verzorgt allerlei fotoafdrukken. Fotoafdrukken die gedrukt zijn op hout, plexiglas, metaal of canvas het is allemaal mogelijk. Het leuke aan de verschillende materialen is de uitstraling. Voor een landelijke uitstraling kies je voor een fotoafdruk op hout en voor een stoere uitstraling kies je voor het materiaal aluminium.


Voor mijn fotoafdruk heb ik gekozen voor het materiaal DIBOND. Dibond is een kunststof met een helder witte toplaag. De foto is gedrukt in Fine-Art kwaliteit direct op het dibond, waardoor de kleuren erg diep en krachtig zijn. Meer informatie over een fotoafdruk op DIBOND vindt je hier. Ik heb gekozen voor een foto die is gemaakt door Cynthia Vergeer van Cynthia Vergeer fotografie.


Wil jij ook zo super leuke fotoafdruk, of wil je iemand verrassen? Bekijk snel de mogelijkheden, klik hier


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page