top of page

CHRISTMAS "16 HIGH TEA | ROBBIES

Christmas "16 staat voor deur. Afgelopen week is het bourgondische warenhuis ROBBIES volledig om getoverd in christmas style. Het thema voor dit jaar is VINTAGE SKI! Het warenhuis ROBBIES in gevestigd in het hartje van Den Bosch! Naast prachtige producten gericht op fashion, lifestyle & interieur kan er ook genoten worden van een bijpassende kerst HIGH TEA.Vol trots verteld Nikkie Wolfs over ROBBIES VINTAGE SKI. Het warenhuis is stijlvol, stoer en een tikkeltje eigenwijs gestyled, precies hoe ROBBIES is. Het concept VINTAGE SKI is geïnspireerd op het boek The Ultimate Ski Book. Oude elementen zoals ski's, schaatsen en sleeën van vroeger benadrukken de vintage lifestyle. Door de sfeer en vele winterse kerstbomen waan je even in een Frans skigebied.


Tijdens ROBBIES VINTAGE SKI worden er vele leuke activiteiten georganiseerd. Tijdens de activiteiten staat familie en liefde centraal. Er kan onder andere genoten worden van een kerst HIGH TEA, livemuziek en een interactief kerstverhaal voor kinderen.

In mijn vlog neem ik jou mee naar het warenhuis ROBBIES in de style VINTAGE SKI! Maar ook neem ik je mee naar het ROBBIES Café waar ik genoot van een overheerlijke kerst HIGH TEA. Bekijk hieronder snel de vlogROBBIES is gevestigd aan de Verwersstraat 33 te Den Bosch. Geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 en op zondag van 11:00 tot 18:00 Bezoek de site van ROBBIES voor meer informatie, www.robbies.nl Fotografie & vlog: SAUMUR interior & styling


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page