top of page

#Official-TRUT, outfit of the day | Melissa

Outfit of the day en dit keer met de sweater van 9Lemons, namelijk de official-TRUT sweater! In deze oufit of the day laat ik jou zien hoe ik mijn official-TRUT sweater combineer. “Official Trut” is een kledingmerk die een statement maakt tegen de “vertrutting” van de maatschappij. Wordt jij ook een officiële TRUT?!


9Lemons is opgericht door Cas & Wayne met de achterliggende gedachte om bedrijven te helpen bij het lanceren van hun bedrijf waar een verhaal achter zit. Kort daarna hebben Cas & Wayne Official-TRUT gelanceerd. “Official Trut” is een kledingmerk die een statement maakt tegen de “vertrutting” van de maatschappij. Door middel van het dragen van items van Official-TRUT sta jij voor een elegant persoon, jezelf laten zien wie je bent en dat jij zelf je eigen pad bewandeld.


In deze oufit of the day laat ik jou zien hoe ik mijn official-TRUT sweater combineer naar wie ik ben. De official-TRUT sweater die ik draag heet STOEPTEGEL en is gemêleerd grijs met witte letters die op de stof zijn gedrukt. De sweater is gemaakt van een mooie volle stof en zit heerlijk!Ik combineer de official-TRUT sweater met een licht blauwe blouse, gebroken witte jeans en espadrilles met gekleurde lovertjes. Kortom een outfit waarin ik mij helemaal eigen en top voel!


Wil jij ook een statement maken met jouw official-TRUT item? Bestel snel jouw item via 9lemons.nl!!


"Always follow your heart"


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page