top of page

VLOG 1: Q&A | Melissa

JAAAA de eerste vlog is een feit!! Vloggen is een soort van blog alleen dan in een video verwerkt in plaats van in foto's. Om de twee weken wordt er een "MY WEEK IN PHOTO'S" geplaatst die een kijkje geeft in mijn leven als interior designer en styliste. Vanaf nu zullen hier ook vlogs aan toegevoegd worden.


Mijn eerste vlog bestaat uit een Q&A, ook wel beter bekend als question and answer. Via de socialmedia kanalen konden jullie vragen stellen. Al deze vragen heb ik verwerkt in de vlog. Graag wil ik jou bedanken voor de leuke vragen o.a over waar ik mijn inspiratie vandaan haal, hoe ik in het interieur vak terecht ben gekomen maar ook voor de persoonlijke vragen.


Nieuwsgierig geworden naar VLOG 1: Q&A? Bekijk de vlog snel hieronder!

Vond je de vlog leuk of heb je tips? Plaats hieronder een reactie in de comment!


XO


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page