top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!


Wat een leuke week! Ik genoot o.a van mijn vakantie op een hele bijzondere plek maar ook bezocht ik de rommelmarkt in Princenhage en kreeg ik een onwijs mooie bikini van BOHO #INLOVEEE!! Maar ook gaf ik een masterclass over bloggen op het HMC in Amsterdam en maakte ik een concept collage in de style: Modern Classy voor een prachtig huis! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vakantie, een moment van bijkomen en inspiratie opdoen! Ik heb dit gedaan op een hele speciale plek, hier wordt je toch helemaal blij van?

Na de vakantie begon ik aan een super leuk project. De style voor het project is modern classy met natuurlijke items en kleuren. Hieronder staat de conceptcollage die de sfeer, meubelen en materialen weergeven #ilovemywork #interiordesigner #SAUMURinterior&styling


Tussen het werken door maak ik een gezonde smoothie van zwarte bessen en yoghurt #jammmieee

De onwijs mooie ringen zijn van Charmin Jewels, ik draag ze elke dag met veel plezier en de sieraden maken elke outfit compleet!

Het is heerlijk om af toe te schetsen. Schetsen hoe je ruimtes een net andere indeling kan geven wat zorgt voor een nieuw "thuis" gevoel. Wil jij ook een nieuw "thuis" gevoel in jouw bestaande woning? Ik ga graag samen met jou aan de slag! Stuur geheel vrijblijvend een bericht naar info@saumurinteriorenstyling.com om te bekijken wat SAUMUR interior & styling voor jou kan betekenen.