top of page

HOTSPOT: ROBBIES Den Bosch

Het Bourgondisch Warenhuis ROBBIES is een bijzonder en unieke hotspot in het hartje van Den Bosch. ROBBIES verkoopt bijzondere en unieke merken op gebied van fashion, lifestyle, interieur en food. Sinds maart is ROBBIES geheel omgetoverd tot de style Saint Tropez. Het ultieme vakantie gevoel komt je gelijk tegemoet als je de winkel binnenloopt.

Nikkie Wolfs, trotse eigenaresse en creatief brein achter ROBBIES, heeft zich laten inspireren door Saint Tropez. Saint Tropez is één van de hotspots waar nieuwe trends, merken en producten ontstaan. Nikkie Wolfs heeft Saint Tropez vertaalt naar ROBBIES door gebruik te maken van lichte en zachte kleuren zoals blauw, taupe en wit maar ook qua materialen voor kleding en interieurartikelen heeft Nikkie haar laten inspireren door deze bijzondere plek. De gekozen materialen zijn o.a linnen, katoen en rotan en de geur die jou en mij laat meenemen naar Saint Tropez is Lavendel.Naast de geweldige ambiance heeft ROBBIES ook een erg mooi assortiment met items op gebied van fashion, lifestyle, interieur en food. Aan het assortiment heeft ROBBIES een aantal nieuwe merken mogen toevoegen o.a Blaumax (kleding), Lucky (kleding), Blonde St. Tropez (bier) en Affari (woonaccessoires).

Sinds 24 april 2016 zijn de Saint Tropez weken begonnen bij ROBBIES. De Saint Tropez weken houdt in dat er speciale evenementen worden georganiseerd zoals in mei een oestermiddag en verschillende kortingacties. Om op de hoogte te blijven van de evenementen en kortingacties is ROBBIES te volgen via socialmedia.


*TIP! In het ROBBIES café kan je genieten van heerlijke culinaire lekkernijen voor het ontbijt, brunch of lunch. Maar ook voor een zoetig lekkernij met een latte macchiato of verse muntthee is het ROBBIES café een perfecte plek!ROBBIES is gevestigd aan de Verwersstraat 33 te Den Bosch. Geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 en op zondag van 11:00 tot 18:00 Bezoek de site van ROBBIES voor meer informatie, www.robbies.nl


Bekijk hieronder nog meer inspirerende foto's van het Bourgondisch Warenhuis ROBBIES Fotografie: SAUMUR interior & styling

ROBBIES! Wat vond ik het weer inspirerend om jullie te bezoeken. Ik heb genoten van het even wanen in Saint Tropez met mooie, bijzondere en nieuwe merken die zijn toegevoegd aan het assortiment in de winkel!


Tot snel!

Liefs, Melissa
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page