top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!


Een drukke maar onwijs leuke week! Onder andere bezocht ik de shop van HAY in Rotterdam en ging ik aan de slag met een nieuw interieurproject. Maar ook etaleerde ik de etalage van Cosy fashion & lifestyle in Middelharnis. Ook kreeg ik een "te" leuke illustratie van PLAN M en was ik te gast bij ROBBIES voor een nieuwe SHOPPING HOTSPOT blogpost! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nationale Glamour day, dat betekend shoppen!! Twee keer per jaar organiseert Glamour de Nationale Glamour day. Met de Glamour krijg je bij verschillende shops 20% korting om jouw garderobe weer helemaal up to date te brengen voor het nieuwe seizoen #shoppen #glamour

Starten met een "te" leuk project, maar natuurlijk niet zonder mijn favoriete chocolade van Tony's chocolonely #mmm

Afgelopen dinsdag heb ik de shop van HAY bezocht in Rotterdam, HAY is gevestigd aan de Meent. HAY is te beschrijven als strak, modern en Scandinavisch interieurmerk.


De combinatie van het leer, pasteltinten en vormen maakt dit interieur stoer, modern en vrouwelijk #HAY # RotterdamCosy fashion & lifestyle is een winkel met prachtige fashion merken en leuke interieuraccessoires. De eigenaresse van Cosy vond het erg leuk als ik haar etalage kwam etaleren. Afgelopen woensdag heb ik met veel plezier de etalage geëtaleerd in de style SUMMER VIBES met frisse vrolijke kleuren.