top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!

Wat een onwijs leuke week!! Ik ging heerlijk lunchen bij mijn favoriete HOTSPOT en shoppen bij Loods5 maar ook is het interieur project af van de winactie! Ik spotte twee onwijs inspirerende winkels waarvan één van de winkels binnenkort in een HOTSPOT blogpost verschijnt met beelden en het verhaal achter de geweldige shopconcept. Maar ook geef ik een stylingtip voor een stoer lente gevoel voor jouw interieur en bezocht ik de SWAN MARKET in de van Nelle Fabriek. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lunchen bij het leukste, lekkerste en gezelligste restaurant van Nederland namelijk mijn HOTSPOT: Villa Augustus! De zuurdesem boterham met heerlijke gegrilde kip en een verse muntthee is één en al genieten!

Na heerlijk geluncht te hebben gingen wij shoppen en inspiratie opdoen bij Loods5 in Sliedrecht. Maar natuurlijk moest er ook een selfieeee gemaakt worden #selfie #shoppen #friends


Een tijdje geleden gaf ik een gratis interieur ontwerp weg via de instagram van SAUMUR interior & styling (IG: saumurinterior)! Dit is een deel van het ontwerp geworden. Een onwijs grote en vooral ruime woon/leef keuken die van alle gemakken is voorzien en een mooi samenspel vormt tussen het contact van buiten naar binnen. Nieuwsgierig wat SAUMUR interior & styling voor jou kan betekenen? Stuur geheel vrijblijvend ons een mail naar info@saumurinteriorenstyling.com

HOTSPOT in Breda namelijk bloemist en interieur shop MOSS! MOSS straalt een luxe en bourgondische style uit. De bloemwerken zijn prachtig te noemen net als de woonaccessoires en de styling van de winkel. De style van de winkel is inspirerend en vooral heel sfeervol.


De laatste SWAN MARKET van dit seizoen in de van Nelle Fabriek bezocht. De SWAN MARKET is een sfeervolle en vernieuwde markt met allerlei verschillende items. De items variëren van fashion, interieur tot food! #swanmarket


Op de SWAN MARKET spotte ik dit leuke foodmerk: Geen woorden maar dadels! Geen woorden maar dadels maken hun producten zonder geraffineerde suikers maar doormiddel van natuurlijke zoetmakers zoals dadels. Ik geniet heerlijk van de zoete lekkernijen met de Ariadne at HOME en een kopje thee! #lazy #sunday


STYLINGTIP: Afgelopen week spotte ik deze geweldige styling! De styling geeft een heerlijke stoer lente gevoel. Doormiddel te variëren van verschillende potten maak je de styling speels. Ook kan je ervoor kiezen om verschillende planten te shoppen, bijvoorbeeld of alleen groenplanten of juist een mix van een plant met vele gekleurde bloemen en groen planten om kleur toe te voegen aan jouw interieur.


HOTSPOT: LILA the store. LILA the store is een mix van fashion, interieuraccessoires en food. De style is minimalistisch, stoer en elegant. Binnenkort verschijnt er een HOTSPOT blogpost over LILA the store waarin inspiratie beelden te vinden zullen zijn maar ook het verhaal achter deze geweldige winkel! #blog #binnenkort


Kleine sneak preview uit de collectie van LILA the store #inloveeeeeeeee


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page