top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!

Wat een onwijs leuke week!! Ik ging heerlijk lunchen bij mijn favoriete HOTSPOT en shoppen bij Loods5 maar ook is het interieur project af van de winactie! Ik spotte twee onwijs inspirerende winkels waarvan één van de winkels binnenkort in een HOTSPOT blogpost verschijnt met beelden en het verhaal achter de geweldige shopconcept. Maar ook geef ik een stylingtip voor een stoer lente gevoel voor jouw interieur en bezocht ik de SWAN MARKET in de van Nelle Fabriek. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lunchen bij het leukste, lekkerste en gezelligste restaurant van Nederland namelijk mijn HOTSPOT: Villa Augustus! De zuurdesem boterham met heerlijke gegrilde kip en een verse muntthee is één en al genieten!

Na heerlijk geluncht te hebben gingen wij shoppen en inspiratie opdoen bij Loods5 in Sliedrecht. Maar natuurlijk moest er ook een selfieeee gemaakt worden #selfie #shoppen #friends


Een tijdje geleden gaf ik een gratis interieur ontwerp weg via de instagram van SAUMUR interior & styling (IG: saumurinterior)! Dit is een deel van het ontwerp geworden. Een onwijs grote en vooral ruime woon/leef keuken die van alle gemakken is voorzien en een mooi samenspel vormt tussen het contact van buiten naar binnen. Nieuwsgierig wat SAUMUR interior & styling voor jou kan betekenen? Stuur geheel vrijblijvend ons een mail naar info@saumurinteriorenstyling.com

HOTSPOT in Breda namelijk bloemist en interieur shop MOSS! MOSS straalt een luxe en bourgondische style uit. De bloemwerken zijn prachtig te noemen net als de woonaccessoires en de styling van de winkel. De style van de winkel is inspirerend en vooral heel sfeervol.


De laatste SWAN MARKET van dit seizoen in de van Nelle Fabriek bezocht. De SWAN MARKET is een sfeervolle en vernieuwde markt met allerlei verschillende items. De items variëren van fashion, interieur tot food! #swanmarket