top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!


Deze week had ik een business afspraak bij Villa Augustus met LAB5 voor een nieuw item voor SAUMUR interior & styling, binnenkort meer...! Ook ben ik met twee nieuwe projecten begonnen o.a een ontwerp voor de gewonnen GIVE AWAY & een beursstand. Naast het ontwerpen heb ik een zeer inspirerende webinar gevolgd over het verdubbelen van je impact en omzet. Natuurlijk heb ik ook leuke dingen gedaan naast het werken, zo was ik VIP bij Jumping Amsterdam en heb ik heerlijk genoten bij Stilleven in Breda met mijn mams. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"Life is meant for great friends & great shopping", de geweldige schelp sculpturen heb ik gekregen van mijn beste vriendin toen ze naar Bali op vakantie was geweest en de prachtige ringen zijn van Charmin Jewels


Verse muntthee & heerlijke koekjes bij Villa Augustus met Merel van LAB5! Samen bespreken we het ontwerp voor een nieuw item voor SAUMUR interior & styling, helemaal leuk!Ook ben ik begonnen aan het interieuradvies voor de begaande grond van de riante woning van de gewonnen GIVE AWAY!! De woning krijgt een moderne industriële feeling met een warme touche! Wil jij ook een interieuradvies voor jouw woning? Je kan geheel verblijvend contact met ons opnemen via info@saumurinteriorenstyling.com


Heerlijk genieten van een dagje VIP bij Jumping Amsterdam in de RAI. Jumping Amsterdam is een evelement voor de paardensport met een tikkeltje lifestyle #genieten #VIP


Nog een paar minuutjes en dan begint mijn webinar...?! Ik volgde een inspirerende webinar over het hoe verdubbel je de impact en omzet van jouw bedrijf. Door deze webinar krijg je extra tools in handen om jouw bedrijf succesvoller te laten worden


Samen met mijn mams heb ik van deze heerlijke thee genoten bij Stilleven in Breda. Naast verschillende soorten thee kan je ook genieten van heerlijke taartjes... Maar ook verkoopt Stilleven een klein assortiment lifestyle en interieur items in brocante en vintage achtige styleNaast dat Stilleven er van binnen als prachtig en huiselijk voelt is het pand ook nog eens fantastisch waarin ze zitten #verliefdddSNEAK PREVIEW: Heerlijk aan het ontwerpen en het concept uitdenken met meubels en accessoires voor een beursstand. De inspiratie quote voor deze opdracht is "Less is more"Mmm... Heerlijk gedineert bij Van der Valk Zwolle! Gamba's, tortellini, verse spinazie, een heerlijke saus en natuurlijk een wijntje #weeeeeekend!Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page