top of page

LAZY SUNDAY: met o.a VT wonen

Een LAZY SUNDAY op een heerlijke winsterse dag is het fijnste wat er is. Iets meer dan een maand geleden fotografeerde ik een binnenkijker in Scandinavische style bij Rowena van Rohouseproud. Een binnenkijker met veel inspiratie en styling ideeën. Samen met VT wonen had ik een primeur te pakken, want in het Januari nummer van de VT wonen is ook een binnenkijker van haar huis te vinden.


Al genietend van mijn lazy sunday bekijk ik de VT wonen met een heerlijke kop thee en citroen koekjes (Iloveittt)! Een leuke tip, gebruik oude jam potjes om koekjes in op te bergen. Naast dat de potjes mooi zijn vormgegeven ziet het ook erg stijlvol uit.


Jullie kennen vast ook mijn heerlijke LOVELY Amsterdam shawl wel. Naast dat de shawl onwijs mooi staat bij verschillende outfits en bovenal ontzettend warm is, is het ook leuk om de shawl te verwerken in jouw interieur. Ik combineer de shawl met een fluffy kussen en een ijzeren mand. De kleuren van de shawl zijn subtiel en pastelachtig te noemen wat een classy, vrouwelijke en elegante touche geeft in jouw interieur of aan jouw outfit.


Geniet van jouw LAZY SUNDAY!

Comments


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page