top of page

BINNENKIJKER: Scandinavische style


Een binnenkijker reportage in een inspirerend interieur en dit keer bij Rowena van House-Proud. Rowena woont samen met haar man en vier kinderen in Breda. Haar style is Scandinavisch met een stoere touche te noemen.

Rowena is van kinds af aan bezig met styling en interieur. Keer op keer veranderde ze haar kamer qua indeling en accessoires. Tijdens haar werk bij een juwelierszaak kon ze al haar inspiratie kwijt in de etalages. Daarna is ze werkzaam geweest bij een fashion winkel en ook hier was ze veel te vinden in de etalage om deze perfect te stylen.

Na de geboorte van haar eerste kind is ze begonnen met een brocante webwinkel. Ook was Rowena te vinden met stands op verschillende markten en gaf ze in haar eigen tuin een brocante fair. Na de komst van haar twee zoons besloot ze haar huis stoerder te maken. Het brocante werd veranderd in de Scandinavische style.

Sinds juli is Rowena gaan bloggen en actief geworden op instagram waar ze dagelijks foto’s post over haar eigen interieur in Scandinavische style. Vijf weken na het beginnen van haar blog en instagram account spotte VT wonen haar interieur. Ze werd benaderd of VT wonen een fotoreportage mocht maken over haar style en interieur. ‘Een droom die uit komt, verteld Rowena’.

Naast de fotoreportage die VT wonen heeft gemaakt en te lezen en te bekijken is in het november nummer mocht SAUMUR interior & styling ook een fotoreportage maken in haar prachtige gestylde interieur.

Rowena haar interieur is stijlvol, inspirerend en vrouwelijk stoer te noemen. Naast de inspirerende fotoreportage geeft Rowena ook stylingtips!


Geniet van de inspirerende binnenkijker reportage!


STYLINGTIP: Hang allerlei verschillende objecten in de kerstboom. Combineer sterren, harten, ballen en engelen met elkaar. Ook leuk, combineer verschillende materialen met elkaar zoals metaal, hout, glas en fluffy stof voor een speels effect.

STYLINGTIP: Breng kleur aan in accessoires, bijvoorbeeld met kussens. De combinatie van het fluffy kussen gecombineerd met de gouden kussenhoes maakt een statement in de ruimte. Ook kan er kleur aangebracht worden door een meubel te verven. Rowena heeft deze klassieke kast geschilderd in mint groen/grijs wat een eyecatcher is in haar interieur.STYLINGTIP: Maak kleine 'stillevens' in stolpen. Creeër een wondelijke wereld in een stolp met kleine objecten bijvoorbeeld met een Eijfeltoren, auto, kerstbomen en een elandkop.
STYINGTIP: Berg spullen op in leuke blikken hierdoor krijg je geen rommelig gevoel in de keuken.

STYLINGTIP: Hoe robuust en stoer is deze vloer? Rowena heeft haar plavuizen geverfd met beton verf. Doordat de stoelen schuiven over de vloer gaat de vloer leven en krijgt het een robuuste stoere uitstraling.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lieve Rowena,


Wat heb jij een fantastisch interieur! Ik vond het super om bij jou een binnenkijker reportage te maken en je inspirerende verhalen te horen!


Tot snel!


Liefs, Melissa


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page