top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING

Deze week heerlijk een paar dagen naar Den Bosch geweest samen met een goede vriendin. We overnachten in het The Duke Boutique Hotel hartje centrum Den Bosch naast de straat met de top restaurants. Natuurlijk gingen we ook voor het shoppen naar Den Bosch en hieruit kwam een top 3 van leukste interieur winkeltjes stipt op 1: ROBBIES! 2: PTMD Home Collection (wat de enige shop is in Nederland!) 3: Riviera Maison. Voor SAUMUR interior & styling was ik een dag te vinden op het strand voor een te leuk project, be contined ;). Kijk je mee naar mijn week in foto's?

Keep inspired!! XO

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In mijn aller eerste photo diary heb ik een stylingtip gegeven met behulp van een gestylde schaal met cactussen en kaarsen in de showroom van Keijser & co. Cactussen zijn een must have voor elk interieur, deze kleine cactussen spotte ik bij SISSY-BOY Home en ik heb ze gelijk geshopt en verwerkt op deze etagere. De combinatie van cactussen, gevonden hout op het strand en een klassieke authentieke kaarsen houder maakt deze combinatie een klassieke en natuurlijke samenstelling.

STYLINGTIP: voeg cactussen toe aan jouw interieur. Cactussen zijn helemaal hip en happening en passen in elk interieur van zowel modern tot klassiek. #inspiratie #HIP!!

Deze prachtige setting spotte ik bij De Toren Interieurs in Breda. De twee fauteuils zijn uitgevoerd in een suède stof in een ontzettend mooie parelachtige kleur. De twee bijzettafeltjes in steenachtige boomstamvorm zijn de eyecatcher in dit geheel. In deze bijzettafeltjes zijn nog kleine kristallen terug te vinden en een onwijs mooie tekening van het steen. #iloveitt

Een goed dagje shoppen sluiten mijn mams en ik af met een heerlijk kersen yoghurt ijsje bij onze favoriete ijssalon Frezzo #mmmm… genieten

Na een zonnig weekend is nu toch echt de herfst begonnen. Voor mijn bedrijf SAUMUR interior & styling was ik op het strand en kon ik heel eventjes genieten van de robuuste golfen en donkere wolken. #nieuwproject #spannend

Twee dagen shoppen, inspiratie opdoen en genieten van heerlijk eten en wij deden dat in Den Bosch! Samen met een goede vriendin ben ik twee daagjes naar Den Bosch geweest en verbleven we in dit trendy hotel ‘The Duke Boutique Hotel’ in het hartje van Den Bosch. Wil je in een trendy hotel verblijven en volop interieur inspiratie opdoen dan is The Duke Boutique Hotel een aanrader!

Den Bosch is een leuke shopstad met veel bijzondere winkeltjes. Ik heb een top 3 gemaakt van leukste interieur winkeltjes. Stipt op 1 staat ROBBIES!! ROBBIES is een geen winkel maar een warenhuis te noemen. Bij ROBBIES kan je terecht voor lifestyle, fashion, interieur en food producten maar ook kan je genieten van een heerlijke koffie met een culinair lekkernij in het ROBBIES cafe.

Een kleine greep uit het warenhuis ROBBIES, hoe leuk? #stillinloveee

STYLINGTIP & INSTAGRAM vraag: de etalage van ROBBIES bestaat uit meerdere etalages die tip top zijn gestylt maar deze sprong er wel echt uit! De kleurcombinaties zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor er een eenheid is gevormd. De combinatie van verschillende stoffen, hout soorten en stolpen zorgen voor een speels effect. Mijn stylingtip is, speel met verschillende soorten materialen en vorm een collage van meubels en accessoires. Heb jij zo mooie samenstelling gemaakt of wil je een stylingtip, tag @saumurinterior in jouw foto en ik geef een tip of een reactie! #instagram #saumurinterior

Op 2 staat PTMD Home collectie winkel in mijn top 3 van interieurwinkels in Den Bosch. De enige echte PTMD winkel is te vinden in Den Bosch. PTMD staat bekend om hun potten en vazen en een unieke styling, in de PTMD home collection winkel kan je het ultieme PTMD gevoel ervaren en inspiratie opdoen voor een stoer en robuust interieur.

Op 3 staat de Riviera Maison winkel in mijn top 3 van interieurwinkels in Den Bosch. Riviera Maison is te vinden in dezelfde straat waar ook PTMD is gevestigd. Riviera Maison heeft een landelijke en romantische style. In deze shop zijn verschillende sfeerkamers gecreëerd waar je volop interieur inspiratie opgedaan kan worden.

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page