top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING

Deze week heerlijk een paar dagen naar Den Bosch geweest samen met een goede vriendin. We overnachten in het The Duke Boutique Hotel hartje centrum Den Bosch naast de straat met de top restaurants. Natuurlijk gingen we ook voor het shoppen naar Den Bosch en hieruit kwam een top 3 van leukste interieur winkeltjes stipt op 1: ROBBIES! 2: PTMD Home Collection (wat de enige shop is in Nederland!) 3: Riviera Maison. Voor SAUMUR interior & styling was ik een dag te vinden op het strand voor een te leuk project, be contined ;). Kijk je mee naar mijn week in foto's?

Keep inspired!! XO

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In mijn aller eerste photo diary heb ik een stylingtip gegeven met behulp van een gestylde schaal met cactussen en kaarsen in de showroom van Keijser & co. Cactussen zijn een must have voor elk interieur, deze kleine cactussen spotte ik bij SISSY-BOY Home en ik heb ze gelijk geshopt en verwerkt op deze etagere. De combinatie van cactussen, gevonden hout op het strand en een klassieke authentieke kaarsen houder maakt deze combinatie een klassieke en natuurlijke samenstelling.

STYLINGTIP: voeg cactussen toe aan jouw interieur. Cactussen zijn helemaal hip en happening en passen in elk interieur van zowel modern tot klassiek. #inspiratie #HIP!!

Deze prachtige setting spotte ik bij De Toren Interieurs in Breda. De twee fauteuils zijn uitgevoerd in een suède stof in een ontzettend mooie parelachtige kleur. De twee bijzettafeltjes in steenachtige boomstamvorm zijn de eyecatcher in dit geheel. In deze bijzettafeltjes zijn nog kleine kristallen terug te vinden en een onwijs mooie tekening van het steen. #iloveitt

Een goed dagje shoppen sluiten mijn mams en ik af met een heerlijk kersen yoghurt ijsje bij onze favoriete ijssalon Frezzo #mmmm… genieten

Na een zonnig weekend is nu toch echt de herfst begonnen. Voor mijn bedrijf SAUMUR interior & styling was ik op het strand en kon ik heel eventjes genieten van de robuuste golfen en donkere wolken. #nieuwproject #spannend