ME&MATS nieuwe collectie

March 14, 2019

ME&MATS is één van mijn favoriete merken. Van ME&MATS heb ik verschillende leuke items gekregen. In de blog vertel ik jou alles over de nieuwe collectie uitgevoerd in mooie pasteltinten en gouden details #iloveit!

1/3

Al een tijdje geleden schreef ik een blog over ME&MATS. In deze blog vertel ik jou o.a hoe ME&MATS is ontstaan en wat voor producten ze verkopen. Nieuwsgierig? Lees hier de blog

 

Onder andere is in de nieuwe collectie dit super leuke handzeepompje terug te vinden.  Wat ik vooral zo leuk vind aan dit handzeepompje is de zacht roze kleur en de gouden details. Dit staat super leuk in de keuken en de badkamer. De geur van de zeep is heerlijk!

 

1/2

 

Wellicht ken je de originele kaars van ME&MATS in een glazen pot. In de nieuwe collectie is ook een kleine variant verkrijgbaar in een gouden metalen pot. De bekende geur van ME&MATS heeft de kaars wel gehouden! 

 

Ook verscheen er een super leuke theeverpakking met hierin losse thee. De donker grijze kleur gecombineerd met de gouden letters maakt ook deze verpakking onwijs leuk!

 

SHOPPEN

Handzeepompje   KLIK HIER

Kaars glazenpot    KLIK HIER

Kaars metalenpot    KLIK HIER

Thee    KLIK HIER 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 24, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon