top of page

SUMMER VIBES BREAKFAST | Coffeelicious

Waar je mij echt voor wakker kan maken is voor het SUMMER VIBES ontbijt van Coffeelicious. Dit ontbijt is naast dat het overheerlijk is, ook een echt ontbijt waar je de zomer niet alleen in proeft maar ook herbeleeft. In deze blog en vlog vertel ik jou alles over de SUMMER VIBES ontbijt van Coffeelicious!


Coffeelious heeft drie vestigingen, namelijk in Dordrecht, Rotterdam en in Breda. Coffeelious is opgericht met liefde en passie door Fiona. Wat Coffeelicious vooral bijzonder maakt zijn de verrassende combinaties van ingrediënten in de lekkernijen en ontbijt/lunch gerechten. Daarnaast is de totaal beleving uniek en inspirerend te noemen!
Afgelopen zondag genoot ik van het SUMMER VIBES ontbijt. Wat dit ontbijt zo leuk maakt is dat het een foodsharing ontbijt is vanaf 2 personen. Alle lekkernijen worden tegelijkertijd geserveerd waardoor je tafel een echt spektakel wordt vol heerlijkheden zowel zoet en hartig. Het SUMMER VIBES ontbijt bestaat uit: Toasted Healthy Avocado, Pancake met vers fruit, poedersuiker en maple syrup, Grieks yoghurtje met vers fruit & granola of een taartje naar keuze met hierbij thee, koffie, latte of een cappuccino. Wat het ook erg leuk maakt is dat alle gerechten ook apart te bestellen zijn via de ontbijtkaart.

In de onderstaande video neem ik jou mee naar Coffeelicious Breda, kijk je mee?

Bekijk hieronder welke vestiging van Coffeelicious bij jou in de buurt te vinden is DORDRECHT Wijnstraat 182 3311 BZ Dordrecht t: 06 48100972 (reservations only for groups of 6 and more) Opening times: tues - fri 09:02 - 16:58, sat & sun: 10:01 - 17:03 ROTTERDAM Nieuwe Binnenweg 174 3015 BJ Rotterdam t: 010 8208954 (we take reservations!) Opening times: tues - fri 07:32 - 16:58, sat & sun: 10:01 - 17:03 BREDA Ginnekenweg 59 4818 JB Breda t: 076 8200335 (we take reservations!) Opening times: tues - fri 09:02 - 16:58, sat & sun: 10:01 - 17:03

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page