top of page

Trends najaar en winter 2017 at SHOWUP | Incl. VLOG

ShowUP is een beurs gericht op lifestyle, interieur en food. Op de beurs staat beleving en vernieuwing boven aan. ShowUP is een inkoop en inspiratie beurs voor de retail, bloggers en stylistes. Een beurs met nationale en internationale brands. Voor jou heb ik een aantal nieuwe trends en merken gespot, laat je vooral inspireren voor het najaar en winter!Een van de trends is de kleur oud roze. Oud roze komt terug in kussens, plaids, tassen maar ook als muurafwerking. De combinatie van oud roze met grijs, wit en lovers maakt deze trend speels, chique en sfeervol.


Ook heb ik een aantal super leuke merken gespot o.a MRS-Novo en Yoshiko Home Ware. MRS-Novo is opgericht door Milla Novo en zij maakt schitterde wall decorations met mooie materialen en kleuren voor een modern en klassiek interieur. Wat de wall decorations bijzonder maken is dat elk exemplaar uniek is! Een ander super leuk merk is Yoshiko Home Ware. Yoshiko Home Ware is opgericht door Lisa van Roode, Yoshiko Home Ware draagt de Asian style uit op een inspirerende en vernieuwde manier. De collectie van Yoshiko Home Ware bestaat uit home & lifestyle ware.


Om nog meer inspiratie op te doen heb ik speciaal voor jou mijn favorieten op een rijtje gezet in de onderstaande volg!
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page