top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

Na een lange tijd staat er weer een MY WEEK IN PHOTO'S online! Mijn week bestond uit onwijs veel leuke meetings, food delicious & uit iets heel nieuws... Namelijk een food video opnemen met blog vriendinnetje Kim van "De Genietende Foodie". Kortom een bomvolle en inspirerende week! Kijk je mee naar mijn week in foto's?

Keep inspired!! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lunch time with ELLE Magazine 💛✨ #lunch #food #elle


ZOMERS LUNCH RECEPT MET VIDEO! Samen, met "De Genietende Foodie", hebben we een overheerlijke zomerse lunch recept bedacht! Via onderstaande link is alles te lezen over ons lunch gerecht, inclusief VIDEO! Jij bent toch ook klaar voor de zomer? Klik snel hier om de blogpost te lezen en te bekijken

Woon inspiratie op doen in de Excellent Wonen en Leven magazine ✨

Genieten op deze fantastische plek Hotel New York in mijn Aaiko Amsterdam knit 💛 Business meetings 🍀


GOODMORNING! Goede start van deze vrijdagochtend bij Coffeelicious Nederland 💛 Vandaag een aantal leuke afspraken gepland staan, happy dayHet leukste wat er is, concepten bedenken en uitdenken ✨ Dit keer een Ibiza achtig concept om de donkere en koude dagen te vergeten en zin te krijgen in de zomer!


Delicious food at Wagamama Nederland 💛 Juice met sinaasappel, appel & mango met hierbij white chocolate ginger cheesecake & mix it up mochi ice cream 😍 HAPPY SUNDAYDiner time at Wagamama Nederland ✨ Even de zomer opgezocht met een verse juice & ice creams #thepowerofjuice #wagamama


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page