top of page

6 TRENDS: interieur, lifestyle & food | ShowUP

Het is begin februari dus dit betekend de beurs ShowUP staat op de planning! ShowUP is een inkoop en inspiratie beurs voor de retail, bloggers en stylistes. Een beurs gericht op interieur, lifestyle en food met nationale en internationale brands. In deze blogpost vertel ik jou de gespotten trends voor komend voorjaar en zomer 2017 gecombineerd met een inspirerende vlog!Trend nummer 1: Pastels! Pasteltinten zijn helemaal hip, denk aan roze, blauw en taupe. Breng de pasteltinten subtiel in jouw interieur doormiddel van kussens en plaids. Tip: combineer de verschillende pasteltinten met elkaar voor een speels effect!


Trend nummer 2: Patronen! Patronen die een klassieke en moderne uitstraling hebben zien we veel terug komen. De patronen worden gecombineerd met ton sur ton kleuren, bijvoorbeeld donker blauwe ondergrond en licht blauwe opdruk.


Trend nummer 3: Rotan! Rotan is helemaal hip maar dan wel in de natuurlijke uitstraling. Breng het rotan terug in een stoel, day-bed, krukjes en of plantenbakken.


Trend nummer 4: Veld boeket! Hoe groter het veld boeket hoe hipper. Combineer het veld boeket met verschillende waxinelichthouders voor een sfeervol geheel. Het veld boeket is een vervanger van de botanische planten, daarnaast tovert het veld boeket gelijk een heerlijk zomers gevoel in jouw interieur!


Trend nummer 5: Kwasten en poms! Kwasten en poms van wol zijn zowel in fashion als lifestyle items veel terug te vinden. Zowel grote als kleine kwasten en poms van wol zijn een musthave!


Trend nummer 6: FOOOOOD! Niet zomaar food maar food voor een gezellige hapjes avond. Kleine lekkernijen, dipjes en spreads zowel zoet als hartig is een trend. Juist de combinatie van extreme smaken maken dit concept uniek. Presenteer de lekkernijen op verschillende houten planken voor een bourgondisch gevoel.


Na deze te leuke trends nieuwsgierig geworden naar de VLOG? Bekijk snel hieronder de SHOWUP vlog!
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page