top of page

ME&MATS collection | Gespot op de beurs

Kaarsen, we zijn er allemaal gek op! De kleine lichtpuntjes in donkere tijden, herinneringen en heerlijke geuren maken kaarsen bijzonder. De kaarsen van Me&Mats maken deze tijden nog fijner en bijzonderder door de geweldige vormgeving en geuren. In deze blog vertel ik jou alles over het merk Me&Mats en de collectie!

Me&Mats spotte ik afgelopen najaar op de beurs en ik was gelijk verliefd! Verliefd op de bijzondere en subtiele vormgeving, de geuren en vooral het verhaal erachter. Me&Mats is opgericht door Astrid, Astrid is een energiek en inspirerend persoon. Door de vroeg geboorte van haar zoon Mats is Me&Mats ontstaan. Astrid heeft van een onwijs verdrietige en zware periode een geluk moment gemaakt door middel van negativiteit om te zetten naar positiviteit. De koestering van geluksmomenten heeft Astrid vertaald naar haar merk Me&Mats.
De collectie bestaat uit verschillende vormgegeven kaarsen, cards en chocolate. De kaarsen zijn echte musthaves voor jouw interieur, naast de super leuke vormgeving ruiken ze ook overheerlijk! De cards zijn bijzonder om te kunnen versturen naar dierbare maar ze kunnen ook toegepast worden in het interieur doormiddel van een speelse collage op de muur. Of door de cards te verwerken in fotolijsten.


De collectie van Me&Mats is onwijs leuk om jezelf cadeau te geven maar ook om cadeau te geven aan dierbare die een geluksmomentje verdienen!De geweldige collectie van ME&MATS is te shoppen via de webshop, klik hier


Beelden: SAUMUR interior & styling

Tekst: SAUMUR interior & styling
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page