top of page

Christmas styling, items BLOKKER | Kitchen Concepts

Een super feestelijke christmas styling met als thema sweet tasting GOLD! De styling is opgenomen bij Kitchen Concepts te Breda. In deze blog en vlog geef ik jou inspiratie voor een chique tafelstyling met items van de BLOKKER gecombineerd met leuke DIY stylingtips!

Het thema sweet tasting GOLD is ontstaan doormiddel van de super leuke gouden items van de Blokker. Combineer moderne elegante gouden kaarsenstandaarden met verschillende waxinelichthouders met kleine accenten goud. Trek het goud door in het bestek en maak de totale styling af met gouden confetti en glitters voor een glamoureus en luxueus gevoel.


Voor christmas '16 heb ik gekozen voor een sweet tasting. Een sweet tasting met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. DIY STYLINGTIP | Om het extra feestelijk te maken presenteer ik voor ieder een latte macchiato in een modern wijnglas. Om het luxueuze gevoel extra te benadrukken heb ik de styling opgenomen bij Kitchen Concepts te Breda. Kitchen Concepts ontwerpt luxe en unieke keukens, de keuken wordt hierdoor een echte eye catcher in jouw interieur!


DIY STYLINGTIP | Plaats lege jampotjes tussen de Eucalyptus takken voor een speels effect. In de jampotjes kunnen waxinelichtjes geplaatst worden maar er kan ook gekozen worden voor kaarsen op batterijen i.v.m veiligheid.


Nieuwsgierig geworden hoe ik de sweet tasting GOLD styling creëer? Bekijk snel onderstaande vlog om de styling en de items van de Blokker te bekijken!Wil jij ook deze te leuke christmas styling creëren? Hieronder heb ik speciaal voor jou een shoppinglist samengesteld!


- Gouden vaas, Blokker

- Gouden tafelster, Blokker

- Gouden bestek, Blokker

- Glazen waxinelichthouder, Blokker

- Gouden metalen waxinelichthouder hoog, Blokker

- Gouden metalen waxinelichthouder laag, Blokker

- Schudbol, Blokker

- Lege jampotjes

- Eucalyptus takken, Bloemist

- Gouden glitters, Blokker

- Confetti, Blokker

- Kaarsen, Blokker

- Witte servetten, Blokker

- Grof touw, Bouwmarkt


I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS!!


Beelden en tekst: SAUMUR interior & styling


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page