top of page

Modeshow Teigetje & Woelrat | VLOG 7

Tijdens de jaarlijkse kunstmaand op Ameland worden veel kunstwerken getoond. Bij de kunstwerken behoort ook het Nederlandse fashion label Teigetje & Woelrat. Teigetje & Woelrat staat bekend door hun eigenheid en tijdloze ontwerpen. Zowel in de studio in Hollum als tijdens de modeshow worden de ontwerpen getoond.De maand november staat op Ameland in het teken van kunst. De kunst is hedendaags, fantasierijk en inspirerend. De kunst is onder andere terug te vinden in glas, schilderijen en zelfs in fashion. Op het gehele eiland zijn ateliers gecreëerd waar de kunst bekeken kan worden.


Teigetje & Woelrat is een begrip onder de fashion liefhebbers in het hoge segment in Nederland & België. Na een aantal winkels/ateliers te hebben gehad o.a in de P.C Hooftstaat, is Teigetje & Woelrat opnieuw gevestigd in Amsterdam. In het Atelier in Amsterdam worden alle items ontworpen en geproduceerd. Het bijzondere aan de ontwerpen van Teigetje & Woelrat is dat elk item uniek is. Ook de materialen zijn zeer bijzonder, o.a werken de ontwerpers met Peruaanse pimakatoen Extra Long Staple van de spinner Industria Ambrosiana Fiati uit Milaan. Pimakatoen valt onder de top van de materialen in de fashion branche.


In de vlog neem ik jou mee naar het Atelier in Hollum en naar de modeshow waar de nieuwe winter collectie getoond werd. Bekijk hieronder snel de vlog!Meer informatie

Teigetje & Woelrat


Kunstmaand Ameland


Beelden & tekst

SAUMUR interior & styling


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page