top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Hallo lieve lezers,

Eindelijk weer in het vaste ritme van het normale leven, in de tussentijd ben ik op vakantie geweest naar Spanje, genoot ik met mijn lieve mama in Antwerpen en ben ik alweer hard aan de slag op school. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


XOXO Emma

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bij vakantie hoort natuurlijk ook een vliegveld vol met winkels, dit heb ik natuurlijk niet overgeslagen en ben ik uiteraard even gaan shoppen bij de leukste merken. Wij zijn deze zomer met het hele gezin 3 weken naar Spanje geweest en hebben hier ontzettend genoten van het heerlijke weer en de leuke terrasjes

Toen we in Spanje waren hebben we natuurlijk allerlei verschillende plaatsen bezocht, zo zaten wij dichtbij Frankrijk en hebben we hier een dagje vrienden van ons opgezocht. Wat een mooi plaatsje is dat, Collioure, zeker de moeite waard om ooit een keer een kijkje te nemen!

Ook hebben we een weekje in Cadzand (Zeeland) gezeten waar wij genoten van een heerlijke fruits de mer, dit is een mix van schelp en schaaldieren en is echt zo ontzettend lekker!!

Samen met mijn mama winkelen is iets wat ik heel erg graag doe, en daarom gaan we meestal ook naar Antwerpen want daar zijn zoveel leuke winkeltjes en restaurants waar wij volop van genieten met z’n tweetjes. We hebben dan ook geluncht bij de Bistro en genoten daar van een super lekkere uitsmijter zodat we weer veel energie hadden om verder te shoppen.

Deze vakantie bestond bij mij vooral uit niks doen en lekker veel cocktails drinken, daarnaast heb ik ook veel Gintonics gedronken met allerlei verschillende soorten fruit en andere lekkere dingen. Wat heb ik genoten!! #mmm

Dit te leuke telefoonhoesje heb ik zelf ontworpen en ik ben er zo ontzettend blij mee!! Je kunt ze zelf ook ontwerpen voor bijna alle soorten telefoons en ook tablets, hoe leuk is dat?! Wil jij er ook één? Klik snel hier


Voor de hockey neem ik de laatste tijd dit lekkere drankje voor een power boost, hij is te krijgen in verschillende smaken. Ik had er nog nooit eerder van gehoord tot mijn schoonmoeder er mee thuis kwam en ik vind het heerlijk dus ik ga er nog vaker van genieten.

Op school ben ik momenteel erg druk bezig met mijn project. Mijn klant wil een interieur met veel grafische prints en een groot grafisch gebaar in huis. Nu druk bezig met schetsen maken en ook al begonnen aan mijn voorlopige ontwerp. Vrijdag moet ik een deel inleveren dus ik ga weer gauw aan de bak zodat dat allemaal geregeld is. En ik denk trouwens ook dat het tijd is dat ik een groter bureau ga kopen, want zoals je op de foto ziet past het er niet allemaal op...


Xoxo Emma

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page