top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Hallo lieve lezers,

Eindelijk weer in het vaste ritme van het normale leven, in de tussentijd ben ik op vakantie geweest naar Spanje, genoot ik met mijn lieve mama in Antwerpen en ben ik alweer hard aan de slag op school. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


XOXO Emma

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bij vakantie hoort natuurlijk ook een vliegveld vol met winkels, dit heb ik natuurlijk niet overgeslagen en ben ik uiteraard even gaan shoppen bij de leukste merken. Wij zijn deze zomer met het hele gezin 3 weken naar Spanje geweest en hebben hier ontzettend genoten van het heerlijke weer en de leuke terrasjes

Toen we in Spanje waren hebben we natuurlijk allerlei verschillende plaatsen bezocht, zo zaten wij dichtbij Frankrijk en hebben we hier een dagje vrienden van ons opgezocht. Wat een mooi plaatsje is dat, Collioure, zeker de moeite waard om ooit een keer een kijkje te nemen!

Ook hebben we een weekje in Cadzand (Zeeland) gezeten waar wij genoten van een heerlijke fruits de mer, dit is een mix van schelp en schaaldieren en is echt zo ontzettend lekker!!

Samen met mijn mama winkelen is iets wat ik heel erg graag doe, en daarom gaan we meestal ook naar Antwerpen want daar zijn zoveel leuke winkeltjes en restaurants waar wij volop van genieten met z’n tweetjes. We hebben dan ook geluncht bij de Bistro en genoten daar van een super lekkere uitsmijter zodat we weer veel energie hadden om verder te shoppen.

Deze vakantie bestond bij mij vooral uit niks doen en lekker veel cocktails drinken, daarnaast heb ik ook veel Gintonics gedronken met allerlei verschillende soorten fruit en andere lekkere dingen. Wat heb ik genoten!! #mmm