top of page

VLOG 5: Fashion event & interview met Tim Douwsma | Konijnendijk

Afgelopen zaterdag was ik te gast als Guest Blogger & Vlogger bij Konijnendijk! Konijnendijk organiseerde een fashion event met verschillende activiteiten. In deze blog vertel ik jou alles over de nieuwe trends voor komend herfst en winter seizoen en neem ik je mee naar de fashionshows, BACK STAGE en naar het interview met Tim Douwsma


Konijnendijk is een fashionwinkel met meer 150 verschillende merken voor kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren. Konijnendijk is gevestigd in Zuid-Beijerland, halfuurtje vanaf Rotterdam. Wat Konijnendijk zo bijzonder maakt is dat er voor verschillende doelgroepen geshopt kan worden. Er is een ruime keuze aan fantastische merken, stylen en kleding voor verschillende gelegenheden. Naast het shoppen kan er heerlijke worden genoten van een lunch of zoete lekkernijnen in het Grand Café The Ritz die gevestigd is in Konijnendijk!


Afgelopen zaterdag organiseerde Konijnendijk een grootschalig fashion event om het herfst en winter collectie te tonen. Tijdens het event konden de vrouwen zich laten opmaken door Oriflame, de mannen konden terecht bij een barbier, er kon genoten worden van een heerlijke thee proeverij en van twee verschillende fashionshows waar modellen de trends voor komend seizoen toonde.


Tijdens de fashionshow kwamen een aantal opvallende items voorbij die een echte trend zijn voor komende herfst en winter. Één van deze trends zijn streepjes, dunne strepen of dikke strepen alles mag en kan. Combineer jouw gestreepte item met een losse pantalon om in het geheel volgens de laatste trends jezelf te kleden. De kleuren blauw en groen zijn ook veel terug te zien in komende collecties voor de herfst en winter. Daarnaast is een bomber jack ook een echte must have voor in jouw walk in closet!


Nieuwsgierig geworden naar Konijnendijk, het fashion event en de laatste trends? Bekijk dan snel hieronder mijn vlog! In de vlog neem ik jou de gehele dag mee, geef ik een kijkje BACK STAGE, neem ik je mee naar de fashionshows en als kers op de taart een interview met Tim Douwsma! Kijk je mee?

Konijnendijk

Gravin Sabinastraat 57

3284 AN

Zuid-Beijerland

Meer informatie over Konijnendijk of shop jouw gespotte items online via www.konijnendijkmode.nl/nl

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page