top of page

Botanische styling + GIVE AWAY! | Green Lifestyle Store

Planten, we kunnen er eigenlijk niet omheen! Planten zorgen voor rust en bevorderen jouw leefomgeving door de actieve zuivering van de lucht in de ruimte. Green Lifestyle Store heeft speciaal voor jou een selectie van pareltjes van planten samengesteld. In deze blog ga ik jou mee nemen in het verhaal achter Green Lifestyle Store, vertel ik jou waarom planten goed zijn voor jouw gezondheid, geef ik jou een super leuke stylingtip en vertel ik jou hoe jij kans kan maken op de GIVE AWAY van een shoptegoed van €50,- te besteden bij Green Lifestyle Store webshop!

Green Lifestyle Store is een jong bedrijf en opgezet vanuit passie voor interieur. In onze drukke leventje willen we graag gezond leven en ons echt thuis voelen in ons eigen huis. Planten zorgen voor een gezonde leefomgeving, omdat planten actief bezig zijn met het zuiveren van de lucht in de ruimte. Daarnaast stralen planten rust uit, dit werkt positief op ons creatieve brein. De kracht van Green Lifestyle Store is dat ze planten verkopen die een echte eye-catcher zijn voor jouw interieur. De collectie van planten wordt nauw afgestemd op de interieurtrends. Naast dat de planten van Green Lifestyle Store er prachtig uitzien kunnen ze ook een goede kwaliteit leveren omdat ze samenwerken met selectieve kwekers.


Green Lifestyle store is o.a te vinden in magazines en in interieur programma's op tv. De planten zijn alleen te bestellen via aangesloten webshops zoals VT wonen en via hun eigen webshop die te vinden is op www.greenlifestylestore.nl


STYLINGTIP!

Speciaal voor jou heb ik een botanische styling met drie planten van Green Lifestyle store. Ik heb gekozen voor de ALOCASIA GAGEANA en de ALOË VERA – SET VAN 2. ALOCASIA GAGEANA is grote plant met wijde groene bladeren. De plant is geplaatst in een betonlook pot in de kleur taupe. De ALOË VERA - SET VAN 2 is geplaatst in mooie ronde zwarte potten en heeft cactusachtige bladeren.


Ik combineer de planten van Green Lifestyle Store samen met andere cactussen en planten voor een speels effect. De verschillende vormen van bladeren en groentinten maken de styling botanisch en spannend. Tussen de planten plaatst ik een aantal windlichten, zowel bewerkte windlichten als glazen windlichten. Om het natuurlijke te benadrukken en de styling een stoere touche te geven leg ik gevonden stenen uit de bergen van Zwitserland ertussen gecombineerd met verschillende gevonden houtjes en veren van het strand. Bekijk hieronder de styling video, in de video neem ik jou mee in het creëren van de botanische styling.Ontsteek de waxinelichtjes en geniet van een heerlijke verse muntthee, latte macchiato of wijntje bij de botanische styling op deze warme maar donkere zomeravond en kom geheel tot rust!

GIVE AWAY!

Wil jij na deze te leuke botanische styling ook van die prachtige planten in jouw interieur? Dat kan! In samenwerking met Green Lifestyle Store mag ik een tegoedbon van €50,- weggeven die te besteden is in de webshop van Green Lifestyle Store!Mee doen kan tot 26 november 2016, GOODLUCK!


Hoe maak je kans?

- Volg Green Lifestyle Store op INSTAGRAM @greenlifestylestore

- Volg SAUMUR interior & styling op INSTAGRAM @saumurinterior

- Deel een foto van deze Botanische styling op jouw Instagram, en vertel waarom jij deze GIVE AWAY moet winnen! Vergeet niet om Green Lifestyle Store & SAUMUR interior & styling in deze post te vermelden (anders weten wij niet of je mee doet met de give away)


Wij wensen jou heel veel succes met de GIVE AWAY en met het stylen van jouw botanische styling!!


LET OP! De tegoedbon die te winnen is via de give away is alleen in te wisselen voor producten uit de webshop van Green Lifestyle Store www.greenlifestylestore.nl

De give away is een samenwerking tussen Green Lifestyle Store en SAUMUR interior & stylingRecent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page