top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Stephanie

Hello!

Dit wordt mijn eerste MY WEEK IN PHOTOS die ik met jullie ga delen! Wat een leuke week heb ik achter de rug. Onder andere ben ik interieur inspiratie gaan op doen in Den Bosch. Ook ben ik druk aan het werk voor mijn eigen website en kreeg ik enorme zin om mijn huisje wat op te frissen door het verrassende lekker weer! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


With Love Stephanie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik houd ervan om in een stad op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie op het gebied van interieur! Den Bosch is één van mijn lievelingssteden en heb onder andere de geweldige winkel Yoth ontdekt! #shoppingtip #DenBosch

Bij een dagje inspiratie op doen, hoort ook een heerlijke lunch (in het zonnetje nog wel!).

After Six at Home is eindelijk ook te vinden op Facebook!

Voordeel van wonen in Breda is dat je zo in Antwerpen bent, dagje shoppen here I come! #shoppen

De zon kwam zich gelukkig deze week weer heerlijk veel laten zien, dus hup een bosje bloemen voor het zomerse gevoel in huis

En als het dan toch wat minder weer is, is er altijd tijd om te werken! Druk bezig met mijn eigen website! Nieuwsgierig geworden naar mijn website? Klik snel hier om de site te bekijken

SHOPTIP! Ken jij deze fantastisch ruikende geurkaars al van de Hema? #loveit!

Dè belangrijke Vogue is er weer om te ontdekken wat de trends voor dit najaar gaan worden op het gebied van mode en accessoires.

Feestje vanavond!!! #party

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page