top of page

Stephanie Pieters: interieur, fashion & lifestyle bloggerMet trots mogen wij mededelen dat Stephanie Pieters voor SAUMUR interior & styling gaat bloggen als gastblogger. Stephanie laat jullie om de twee weken zien wat ze allemaal heeft meegemaakt in haar “MY WEEK IN PHOTO’S”. Ook gaat Stephanie hotspots spotten en deze met jullie delen in de HOTSPOT blogposten!


Stephanie Pieters is 29 jaar oud en woonachtig in Breda. Een jaar geleden heeft zij gekozen om een carrière switch te maken en zich te gaan richten op hetgeen wat haar happy maakt namelijk haar passie: interieur. Om van haar passie haar beroep te kunnen maken is ze gestart met de opleiding Interieurstyling via de Interieur Academie.


Van uitstapjes tot interieur inspiratie opdoen en studeren, alles zal om de twee weken door haar worden gedeeld in de “MY WEEK IN PHOTO’S”. Daarnaast gaat Stephanie ook unieke en inspirerende winkels spotten in Nederland. Over deze unieke en inspirerende winkels verschijnen HOTSPOT blogposten met natuurlijk sfeerbeelden!


Stephanie is te volgen op instagram waar ze dagelijks foto's post over wat haar inspireert maar ook geeft ze een kijkje in haar leven als beginnend interior designer en styliste. Wil je meer weten over Stephanie? Bezoek ook haar site!

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page