top of page

EXTRA VLOG: SHOWUP 2016 | Melissa

Het is tijd voor een extra vlog. Een vlog waarin ik jou meeneem naar een beurs, event of persmoment. Vloggen is een soort van blog alleen dan in een video verwerkt in plaats van in foto's. Om de twee weken wordt er een "MY WEEK IN PHOTO'S" geplaatst die een kijkje geeft in mijn leven als interior designer en styliste. Vanaf nu zullen hier ook vlogs aan toegevoegd worden. In deze extra vlog neem ik jou mee naar SHOWUP 2016. SHOWUP is een beurs gericht op lifestyle, interieur en kids. Een beurs waar merken hun nieuwe collecties tonen aan inkopende partijen, media en stylistes/interior designers.


In deze extra vlog neem ik jou mee en laat ik alles zien zodat jij ook een beetje bij SHOWUP bent geweest. In de vlog geef ik jou stylingtips, deel ik nieuwe merken en vertel ik jou over de komende trends. Kortom een bomvolle vlog vol inspiratie, positiviteit en leuke merken.


MaduMadu, Me&Mats, Papier goed, Green lifestyle store, Riverstones Jewels, All thinks we like en Olivia Burton zijn een kleine greep uit de merken die zijn verwerkt in de extra vlog over SHOWUP! Nieuwsgierig geworden naar de EXTRA VLOG: SHOWUP 2016? Bekijk de vlog snel hieronder! Vond je de vlog leuk of heb je tips? Plaats hieronder een reactie in de comment! XO
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page