top of page

VLOG 4: Villa Augustus, shoppen, Kitchen Concepts & ShowUP | Melissa

Het is tijd voor een nieuwe vlog. Een vlog vol interieur inspiratie en een kijkje in mijn leven. Vloggen is een soort van blog alleen dan in een video verwerkt in plaats van in foto's. Om de twee weken wordt er een "MY WEEK IN PHOTO'S" geplaatst die een kijkje geeft in mijn leven als interior designer en styliste. Vanaf nu zullen hier ook vlogs aan toegevoegd worden. Mijn vierde vlog bestaat uit een meeting bij Villa Augustus, shoppen in de leukste staat van Breda, Kitchen Concepts bezoeken en een deel van mijn beurs bezoek aan ShowUP. Kortom een bomvolle, inspirerende en vrolijke vlog! Deze week komt er ook een gehele vlog online over mijn beurs bezoek aan ShowUP. In deze vlog is al een gedeelte van ShowUP te bekijken. In de komende vlog die alleen over ShowUP gaat vertel ik jou meer over de merken, trends en de beurs, dus houd de blog en socialmedia in de gaten! Nieuwsgierig geworden naar VLOG 2: Villa Augustus, shoppen, Kitchen Concepts & ShowUP? Bekijk de vlog snel hieronder! Vond je de vlog leuk of heb je tips? Plaats hieronder een reactie in de comment! XO

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page