top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!! Het is weer tijd voor een nieuwe MY WEEK IN PHOTO'S! Dit keer was ik o.a heerlijk op vakantie en genoot ik van het overheerlijke weer en de schoonheid van de natuur. Maar ook moest er tussendoor gewerkt worden o.a voor de Aroma Club. De Aroma Club stelde mij de vraag, wat is jouw ultieme koffie? Mijn ultieme koffie deel ik met jou in mijn blog en vlog! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"? Keep inspired! XO

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

L O V E the summer days and my lovely Charmin Jewels 💛💛 #ootd #summer #style


Afgelopen week genoot ik van een heerlijke vakantie. Bij een heerlijke vakantie horen ook relax momentjes met een verse muntthee en hapjes #ultiem #vakantiegevoel

Mijn ULTIEME KOFFIE... espresso, cappuccino of juist een café latte... Deze vraag werd mij afgelopen week gesteld door de Aroma Club! Nieuwsgierig wat mijn ultieme koffie is? Bekijk snel mijn vlog, klik hier


Genieten, happy sunday! Psssst als je heel goed kijkt zie je een zeehond liggen, hoe schattig #inloveee #vakantie