top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!! Het is weer tijd voor een nieuwe MY WEEK IN PHOTO'S! Dit keer was ik o.a heerlijk op vakantie en genoot ik van het overheerlijke weer en de schoonheid van de natuur. Maar ook moest er tussendoor gewerkt worden o.a voor de Aroma Club. De Aroma Club stelde mij de vraag, wat is jouw ultieme koffie? Mijn ultieme koffie deel ik met jou in mijn blog en vlog! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"? Keep inspired! XO

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

L O V E the summer days and my lovely Charmin Jewels 💛💛 #ootd #summer #style


Afgelopen week genoot ik van een heerlijke vakantie. Bij een heerlijke vakantie horen ook relax momentjes met een verse muntthee en hapjes #ultiem #vakantiegevoel

Mijn ULTIEME KOFFIE... espresso, cappuccino of juist een café latte... Deze vraag werd mij afgelopen week gesteld door de Aroma Club! Nieuwsgierig wat mijn ultieme koffie is? Bekijk snel mijn vlog, klik hier


Genieten, happy sunday! Psssst als je heel goed kijkt zie je een zeehond liggen, hoe schattig #inloveee #vakantie


Wat kan je toch blij worden van een mooi boeket verse bloemen! Dit keer een boeket met frisse witte bloemen om het zomergevoel ook binnen te halen in het interieur

Het brocante en Franse stijltje is in deze styling goed terug te zien. Het rotan, glaswerk, warme kleuren en wit maken deze styling sfeervol, warm en gezellig! #shoppen

S H O P P I N G D A Y

Wat een koude zomerse dag... Dan maar lekker deze blogpost voor jou schrijven en vormgeven 💛💛

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page