top of page

VLOG 3: MIJN ULTIEME KOFFIE | Aroma Club

Mijn ultieme koffie... espresso, cappuccino of juist een café latte... Deze vraag werd mij afgelopen week gesteld door de Aroma Club. De Aroma Club is een nieuw koffiemerk uit Nederland met bijzondere bonen uit Brazilië en Colombia. Wat precies zo bijzonder is aan "Aroma Club" vertel ik jou in deze blog & vlog!

De bonen van Aroma Club worden geoogst op grote hoogte in Brazilië en Colombia. De koffie wordt ingekocht voor eerlijke handelsprijzen, hierdoor kunnen de koffieboeren op goede wijze de bonen oogsten en is de beste kwaliteit gegarandeerd. De bonen zijn hierdoor, 100% eerlijk!


Wat de koffie van Aroma club ook bijzonder maakt, naast dat de bonen 100% eerlijk zijn, is dat de bonen slechts enkele dagen voor verzending worden gebrand. Doordat de tijd tussen de branding en aankomst bij jou thuis zeer kort is, zijn de bonen super vers en is de smaak nog intenser.


Mijn verpakking Aroma Club bonen heet CAFFE FRESCO SUPREMO. Mijn koffie type is een blend met een herkomst uit Brazilië/Colombia, die op een hoogte van 1200 - 1400 meter is geoogst. De bonen worden gekenmerkt door een sterke, volle body met een zoete karamel-achtige aroma's. De smaak van de koffie is kruidig en bevat delicate zuren.


In mijn VLOG deel ik MIJN ULTIEME KOFFIE! Nieuwsgierig hoe ik mijn ultieme koffie maak? Bekijk snel de VLOG hieronder, ik wens jou veel kijk plezier!Beelden en vlog: SAUMUR interior & styling

Koffie: Aroma ClubRecent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page