top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

Het is weer tijd voor een nieuwe MY WEEK IN PHOTO'S! Deze week bezocht ik o.a mijn favoriete stad, namelijk Breda maar ook had ik een meeting met After Six At Home om bij te kletsen over het interieurvak. Ook geef ik jou een styling tip om een één geheel te creëren met interieur accessoires. Maar ook is de tweede SAUMUR interior & styling vlog online gekomen. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heerlijk een dagje mijn favoriete stad Breda bezocht! Een strak blauwe lucht, het groen op z'n groenst en de zon schijnt heerlijk, kortom genieten!!

Zo onwijs leuk, Rohouseproud bestaat vandaag precies een jaar! In december heb ik het prachtige huis van Rowena mogen fotograferen voor mijn blog! Nieuwsgierig geworden naar het interieur? Klik hier om de binnenkijker te bekijken #feestt

Tijdens dit heerlijke zomerse weer mag er natuurlijk ook genoten worden van een overheerlijk ijsje #snoepen #mmm

GOODMORNING! Een fashionable maar ook healthy begin van deze ochtend met de Optimel Griekse stijl en de sieraden van Charmin Jewels!

Deze super leuke cactussen spotte ik bij YAYA, ik ben er helemaal verliefd op jij ook?