top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

Het is weer tijd voor een nieuwe MY WEEK IN PHOTO'S! Deze week bezocht ik o.a mijn favoriete stad, namelijk Breda maar ook had ik een meeting met After Six At Home om bij te kletsen over het interieurvak. Ook geef ik jou een styling tip om een één geheel te creëren met interieur accessoires. Maar ook is de tweede SAUMUR interior & styling vlog online gekomen. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heerlijk een dagje mijn favoriete stad Breda bezocht! Een strak blauwe lucht, het groen op z'n groenst en de zon schijnt heerlijk, kortom genieten!!

Zo onwijs leuk, Rohouseproud bestaat vandaag precies een jaar! In december heb ik het prachtige huis van Rowena mogen fotograferen voor mijn blog! Nieuwsgierig geworden naar het interieur? Klik hier om de binnenkijker te bekijken #feestt

Tijdens dit heerlijke zomerse weer mag er natuurlijk ook genoten worden van een overheerlijk ijsje #snoepen #mmm

GOODMORNING! Een fashionable maar ook healthy begin van deze ochtend met de Optimel Griekse stijl en de sieraden van Charmin Jewels!

Deze super leuke cactussen spotte ik bij YAYA, ik ben er helemaal verliefd op jij ook?

STYLINGTIP: Combineer verschillende items met dezelfde kleur met elkaar voor een één geheel. Kies voor een pasteltint zoals, oud roze, om het helemaal volgens de laatste trends af te stylen #stylingtipTijdens een afspraak voor SAUMUR interior & styling stond ik opeens in dit geweldige hofje! Wat een rust en mooie achitectuur #hofje #achitectuur

VLOG 2 STAAT ONLINE!! In deze VLOG neem ik jou mee naar mijn masterclass over bloggen, meetings en gaan we interieur inspiratie opdoen bij YAYA & Loods 5! Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de VLOG te bekijken #vlog #inspiratie


Heerlijk genieten van verse muntthee bij in Kannen & Kruiken om bij te kletsen met After Six At Home over het interieurvak #gezelligheid

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page