top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Hallo lieve lezers,

Dat is alweer een tijdje geleden zeg! Ik heb het ontzettend druk gehad en daarom niet zoveel tijd gehad om te bloggen. Maar ik heb wel tussen al drukte door geshopt bij Pr8 en ik genoot van overheerlijke healthy smooties en sushi. Ook heb ik mijn stage afgerond bij de Ikea en nu heb ik heerlijk vakantie! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


XOXO Emma


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


STYLINGTIP: Wat kun je nou eigenlijk allemaal met zo’n tas, hij lag al een tijdje in de weg en toen dacht ik hey, dit kan ik wel als een leuk interieur accessoire gebruiken! Toen vond ik een leuk plekje en heb ik de tas aan de muur gehangen. Nu is het een echte eye catcher in mijn interieur!


Een van mijn favoriete bezigheden is shoppen! Vaak ga ik even langs bij Pr8 shoes in Ulvenhout. Bij Pr8 hebben ze tegenwoordig ook ontzettende leuke meubels voor in je interieur. Van kastjes tot spiegels, de trends van dit moment kun je daar vinden, en een aantal weken terug kocht ik daar deze te gekke gele clutch van het merk ALIX.


Als het zo warm is geniet ik tussendoor vaak met een lekkere smoothie. Dit keer was het een smoothie met bosbessen, appel, banaan en frambozen. Een smoothie vol vitaminen en je krijgt er een lekkere power boost van!


Vrijdag vertrokken naar Berlijn en zo veel mogelijk plekken bezocht die je daar eigenlijk wel gezien moet hebben! Ontzettend genoten met mijn vriend, zus en zwager. Heerlijk veel gegeten en meerdere drankjes genuttigd op mooie pleintjes. Zondag weer terug gereden en een onvergetelijk weekend gehad! Wat een mooie stad met een enorme historie.Af en toe schijnt het zonnetje en dan geniet ik volop van het zwembad waar ik wat baantjes trek of gewoon in hang met een lekker drankje.Nog een dagje wezen shoppen en deze te leuke trui van Tommy Hilfiger gescoord! Leuk voor op een witte broek voor de wat langere zomer avonden of natuurlijk voor in onze koude winters hier in Nederland.Afgelopen week ben ik nog een dagje naar Rotterdam geweest en heb ik ’s avonds heerlijk sushi gegeten met 2 vriendinnetjes. Daarna hebben we nog op het stationsplein in het zonnetje gezeten en genoten van een lekkere limonade van de Starbucks.


Have a nice week !!!

xoxo

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page