top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!

Wat een leuke, drukke en vooral verschillende week! Ik genoot o.a van het heerlijke weer in Hillegersberg maar ook stelde ik een kleur en materiaal voorstel samen voor een nieuw interieur project. Ook shootte ik deze week een OOTD voor een nieuw item en kreeg ik super mooie sieraden cadeau van Charmin's uit de summer '16 collectie! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wauw zo heerlijk begin van de week! Ik heb onwijs mooie items gekregen uit de summer collection "16 van Charmin's 💛!

Van het zonnetje moeten we even genieten, dit doe ik op het terras van Abrazo. Abrazo is gevestigd in Hillegersberg, dit is een wijk in Rotterdam. Naast Abrazo zijn er ook vele leuke winkeltjes te vinden op gebied van lifestyle, fashion en interieur. Voor een zonnige middag is het zeker een hotspot tip!

Voor een nieuw project ben ik bezig met het samenstellen van de kleuren en materialen. De kleuren worden verschillende tinten taupe gecombineerd met velours, katoen en linnen voor een luxurious en elegante uitstraling #zoooooleuk!!


Kijk hoe leuk deze koekjes zijn van Ikea! Alleen maar L I E F D E