top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!


Deze week genoot ik van het zonnetje maar ook zocht ik een combinatie uit van tegels voor een badkamer. Ook was ik te gast bij LILA the store voor een nieuwe samenwerking en hiervoor fotografeerde ik een heel gaaf Italiaans schoenenmerk. Maar ook kwam de eerste SAUMUR interior & styling vlog online en deel ik mijn ultieme relax momentje. Kortom een hele leuke week! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat een heerlijke zomerse dag! Ik geniet van het zonnetje en doe veel inspiratie op door de mooie kleuren in de tuin #WEEEEEKENDDNa een heerlijk weekend weer volop aan het werk. Vandaag deze mooie combinatie uitgezocht voor een prachtige badkamer! Wil jij ook interieuradvies? Ik ga graag voor jou aan de slag, neem geheel vrijblijvend contact met mij op via info@saumurinteriorenstyling.com

GOOOOODMORNING! We beginnen deze dag fris en fruitig met een spinazie, banaan en sinaasappel smoothie #mmm

Vandaag geshoot bij LILA the store in Breda voor een nieuwe samenwerking, hieronder vertel ik jou hier meer over #spannend #helemaalleuk

Elke maand komt er een blogpost genaamd, SPOTLIGHT, online op de blog van SAUMUR interior & styling. In de SPOTLIGHT blogpost wordt een item of merk uitgelicht uit de winkel van LILA the store. Deze maand in de SPOTLIGHT: Alberto Gozzi! Lees en bekijk snel de blogspost, klik hier en psssst shop nu met 30% korting!!JAAAA!! De eerste SAUMUR interior & styling vlog is in de maak! #spannend!!

Mijn eerste vlog bestaat uit een Q&A, ook wel beter bekend als question and answer. Via de socialmedia kanalen konden jullie vragen stellen. Al deze vragen heb ik verwerkt in de vlog. Nieuwsgierig naar de antwoorden op alle vragen zowel over mijn bedrijf als privé? Klik hier om de vlog te bekijken


STYLINGTIP: Dat cactussen nog steeds helemaal hip zijn is een feit, maar hoe leuk zijn deze keramieken varianten? Combineer de keramieken cactussen met echte cactussen voor een stoer en speels effect


Ook deel ik met jullie mijn relax momentje, namelijk... Een heerlijk kop thee van Clipper tea #mmm

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page