top of page

LILA the store | Spotlight: Alberto Gozzi

LILA the store, een winkel met een uniek assortiment op gebied van fashion, lifestyle en interieuraccessoires. In samenwerking met LILA the store lichten we elke maand een item of collectie uit op de blog van SAUMUR interior & styling. Het uitgelichte item of collectie kan worden geshopt bij LILA the store in Breda. Deze maand staat het Italiaanse schoenenmerk: Alberto Gozzi, in de spotlight!

Alberto Gozzi is een echt Italiaans schoenenmerk. De schoenen van Alberto Gozzi stylen elke outfit compleet af en zijn echte eye-catchers. Combineer de schoenen met een simpele zwarte of witte zomerjurk om een chique outfit te creëren voor wine tasting aan het strand. Of combineer de schoenen van Alberto Gozzi met een stoere skinny jeans en een witte blouse voor een dagje shoppen in jouw favoriete stad. Om de outfit compleet af te stylen combineer je de tas van dit bijzondere merk bij jouw outfit.

De items van Alberto Gozzi worden vervaardigd van hoge kwalitatieve producten om jou elk moment van de dag te laten stralen! Kom jij één van de parels uit de collectie shoppen bij LILA the store?


Shop nu jouw nieuwe items bij LILA the store met 30% korting!!


LILA the store is gevestigd aan De Wilhelminastraat 12 te Breda. Geopend op maandag van 13.00 - 18.00

Dinsdag t/m woensdag & vrijdag van 10.00 - 18.00 Donderdag van 10.00 - 20.00

Zaterdag van 10.00 - 17.00 en 1e zondag van de maand van 12.00 - 17.00


Nieuwsgierig geworden naar LILA the store? Lees hier de hotspot blogpost!


De beelden zijn gefotografeerd door SAUMUR interior & styling


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page