top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Eindweek, Barcelona, begin van mijn stage en dan nu vakantie. Een vast ritme krijgen lukt me nu niet echt maar ik heb volop genoten van alle activiteiten die ik de afgelopen weken gehad heb! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


XOXO Emma


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


De eindweek, is een drukke maar leuke week aan het einde van onze school periode. Een periode waarin allerlei excursies en workshops gepland staan. Wij bezochten onder andere het huis Sonneveld, dit is een huis dat in 1933 gebouwd is en waarin alle meubelen er nog staan zoals ze er altijd stonden, het huis is nog in super goede staat en dat maakt het zo bijzonder. We bezochten ook Het Nieuwe Instituut in Rotterdam, hier zie je de geschiedenis van fashion en ook hoe ze dit toepasten in het interieur. Ontzettend gaaf om een keer een kijkje te nemen, zeker de moeite waard!

Als de eindweek is afgelopen dan staat het vast, je hebt de periode weer afgerond. Dit moet natuurlijk gevierd worden en dit deed ik samen met een vriendinnetje bij A cup of cake in Breda. Wat hebben ze hier ontzettende lekkere cup cakes en kun je ondertussen genieten van een kopje thee of koffie.Barcelona!!! Wat was dat ontzettend genieten zeg, we hebben echt geluk gehad met het weer en de mensen om ons heen maakten het nog gezelliger! We hebben in 4 dagen zo veel bekeken en zijn op plekken geweest waar ik nog nooit geweest was. Zoals het Spaanse dorp, echt zo leuk, een historisch dorpje waar we genoten van een glaasje witte wijn met een pizzaDe volgende dagen bezochten we onder andere de Mercat de la Bogueria waar je ontzettend veel soorten eten kan kopen maar ook kan genieten van lekkere vers gemaakte sapjes, daarnaast gingen we ook naar de Ramblas, Placa de Catalunya en de Sagrada Familia. Dat is natuurlijk niet alles wat we bezocht hebben, er was namelijk nog veel meer maar dit waren toch echt de hoogte punten.Daarnaast moest er natuurlijk ook geshopt worden, en toen we daar mee bezig waren kwamen we dit ontzettende leuke winkeltje tegen. Het heet Happy pills. Het is een super klein winkeltje met een gigantische muur vol met snoep, je kunt er zelf een potje uitzoeken en die mag je dan zelf vullen met snoep uit de muur. Ik voelde me er helemaal thuis en genoot volop van het uitzoeken van mijn snoepjes.


Voordat ik naar Barcelona ging had ik deze te leuke zonnebril van Celine besteld, maar die kwam helaas pas binnen toen ik alweer terug kwam. Ook ben ik mijn stage begonnen bij de Ikea, ik heb het er super erg naar mijn zin en heb in 4 dagen al super veel geleerd! Morgen mijn koffer inpakken want ik vertrek naar Turkije maandag ochtend! See you in a week!! Xoxo


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page