top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Emma

Een hele fijne zonnige morgen, wat heb ik op mijn zondag genoten van het heerlijke weer! Afgelopen week ben ik heerlijk uiteten geweest bij Humphrey’s in Rotterdam, en ben ik heerlijk een weekendje naar Gent geweest! Ook kreeg ik een prachtige armband met marmer accenten van Don' Aparte! Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


XO Emma

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat is het toch een ontzettende mooie stad, ik was er zelf nog nooit geweest maar wat heb ik genoten! Zo veel mooie huizen en hele leuke restaurantjes aan het water. We vertrokken op vrijdag en kwamen zondag middag weer terug. Echt een aanrader voor als je nog een weekendje weg wilt!

Ook ben ik wezen shoppen bij Pr8 shoes in Ulvenhout. De winkel is groter geworden en de stijl van de winkel is totaal anders dan dat het was. Het interieur is zo ontzettend gaaf en het is echt de moeite waard om even langs te gaan. Ook verkopen ze hier deze leuke tassen, je kunt ze helemaal zelf samen stellen, hoe leuk is dat?!!

De laatste tijd drink ik steeds vaker “smoothies”, ik geniet er zo van want het is zo lekker zoet maar toch heel erg gezond. In deze heerlijke smoothie zitten heel erg veel frambozen, een appel en veel water. Goed voor als je niet veel tijd hebt om te ontbijten, en je krijgt er ook nog een super boost van!


En hoe leuk is dit armbandje met een marmer touch eraan!! Deze kreeg ik van Don’ Aparte, dit is een site waar je allerlei handgemaakte armbandjes of oorbellen kunt kopen! Te leuk om te matchen met andere armbandjes, ik ben klaar voor de zomer!!Afgelopen donderdag zijn mijn vriendinnen en ik op pad gegaan in Rotterdam, even wezen shoppen en daarna door gegaan naar de YoYo fresh tea bar. Veel mensen kennen dit concept niet, maar het is koude thee, waar je een smaakje aan toe kunt voegen en daarbij kun je een soort van balletjes toevoegen waar ook een smaak aan zit. Die eet je dan op en het is echt intens genieten!!Diezelfde avond ben ik met mijn vriendinnetjes wezen eten bij Humphrey’s in Rotterdam. Ik had hier nog nooit gegeten maar my god, wat was het lekker!! Zeker een aanrader, super goed eten en een heerlijke sfeer in het restaurant.

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page