top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!


Deze week ben ik HEERLIJK wezen lunchen met een goede vriendin. Ook maakte ik een fotoreportage bij LILA the store in Breda. Maar ook moest er genoten worden van het heerlijke weer en dit deed ik op het strand en bij Werelds aan het strand! Ook was ik uitgenodigd voor een TEA & SWEET tasting bij Tea Village in Rotterdam. Een tasting met gezonde lekkernijen georganiseerd voor bloggers. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samen met een goede vriendin ging ik heerlijk lunchen, ik moest haar mijn hotspot delen: Villa Augustus! We hebben beide gekozen voor een heerlijke lunch met zalm en hierbij hebben we een borrel gerecht gekozen. Het borrel gerecht bestond uit verschillende soorten Spaanse ham, olijven, vis soorten en nog veel meer lekkers! #mmm

Voor een nieuwe shopping hotspot was ik een ochtend te gast bij LILA the store. LILA the store is gevestigd in Breda en heeft een breed, uniek en bijzonder assortiment op gebied van fashion, lifestyle en interieur. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de blogpost te lezen.


Naast de bijzondere items is LILA te store ook onwijs leuk en inspirerend gestyled. Je waant je in één en al rust en inspiratie bij het bezoeken van deze winkel! #iminloveeeeee


WORK IN PROGRESS! Ook even tijd voor een heerlijk kopje thee tijdens het shooten! Weet jij ook een 'te' leuke shopping hotspot? Laat dan onder de blog een berichtje achter, dankjewel!

Heerlijk uitwaaien en genieten van de zon op het strand, zomer je mag echt komen!! #genieten #sun #sea # beach