top of page

MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

GOODMORNING!!


Deze week ben ik HEERLIJK wezen lunchen met een goede vriendin. Ook maakte ik een fotoreportage bij LILA the store in Breda. Maar ook moest er genoten worden van het heerlijke weer en dit deed ik op het strand en bij Werelds aan het strand! Ook was ik uitgenodigd voor een TEA & SWEET tasting bij Tea Village in Rotterdam. Een tasting met gezonde lekkernijen georganiseerd voor bloggers. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?


Keep inspired! XO

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samen met een goede vriendin ging ik heerlijk lunchen, ik moest haar mijn hotspot delen: Villa Augustus! We hebben beide gekozen voor een heerlijke lunch met zalm en hierbij hebben we een borrel gerecht gekozen. Het borrel gerecht bestond uit verschillende soorten Spaanse ham, olijven, vis soorten en nog veel meer lekkers! #mmm

Voor een nieuwe shopping hotspot was ik een ochtend te gast bij LILA the store. LILA the store is gevestigd in Breda en heeft een breed, uniek en bijzonder assortiment op gebied van fashion, lifestyle en interieur. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de blogpost te lezen.


Naast de bijzondere items is LILA te store ook onwijs leuk en inspirerend gestyled. Je waant je in één en al rust en inspiratie bij het bezoeken van deze winkel! #iminloveeeeee


WORK IN PROGRESS! Ook even tijd voor een heerlijk kopje thee tijdens het shooten! Weet jij ook een 'te' leuke shopping hotspot? Laat dan onder de blog een berichtje achter, dankjewel!

Heerlijk uitwaaien en genieten van de zon op het strand, zomer je mag echt komen!! #genieten #sun #sea # beach

Na een heerlijke middag op het strand na genieten bij Werelds aan het strand. De ambiance van Werelds aan het strand is ook echt werelds te noemen! #hotspot

Hello stylish day 💕! De zon schijnt heerlijk en de ringen van Charmin Jewels geven mij een zomers gevoel door de combinatie van de parel en de zeester! #iloveit

Afgelopen woensdag was ik uitgenodigd voor een TEA & SWEET tasting bij Tea Village in Rotterdam. Een tasting speciaal voor bloggers om hun producten in het zonnetje te zetten. De tasting werd georganiseerd door Geen Woorden Maar Dadel en Tea Village. Het was echt snoepen!! In mijn blog vertel ik jou meer over de gezonde lekkernijen die vrij zijn van geraffineerde suikers. Klik hier om de blog te lezen


Voordat we gingen proeven moesten we natuurlijk eerst foto's maken om jou alle lekkers goed te kunnen laten zien! Het was een zeer leuke, gezellig en overheerlijke middag van super lekkernijen en bijzondere theetjes!

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page