top of page

TEA & SWEET TASTING | Tea Village

Afgelopen woensdag heb ik heerlijk genoten van een tea & sweet tasting bij Tea Village in Rotterdam. De tea & sweet tasting was georganiseerd voor bloggers om de bijzondere producten onder de aandacht te brengen. De tasting is georganiseerd door Geen Woorden Maar Dadels en door Tea Village.Een paar weken geleden heb ik de dames achter Geen Woorden Maar Dadels ontmoet op de Swanmarket in de Van Nelle Fabriek. Ze vertelde vol passie over hun gezonde lekkernijen. De lekkernijen die Geen Woorden Maar Dadels de consument aanbied zijn lekkernijen die onder andere geen geraffineerde suikers bevatten.


Geen Woorden Maar Dadels is ontstaan doordat ze graag een gezondere lifestyle wilde maar ook wilde genieten van zoete lekkernijen. Met z'n tweeën zijn ze aan de slag gegaan om bestaande recepten te veranderen door ongezonde producen te vervangen door gezonde alternatieven. Voorbeelden hiervan zijn dadels, havermout en pure cacao.

Afgelopen woensdag heb ik samen met andere bloggers genoten van de tasting. De tasting werd gehouden bij Tea Village in Rotterdam Noord. Tea Village heeft meer dan 70 soorten thee! Tijdens de tasting mochten we verschillende soorten thee proberen. De eigenaresse van Tea Village heeft bestaande combinaties maar maakt ook zelf thee combinaties. Naast dat de thee heerlijk is, zijn er ook theeën verkrijgbaar met een pijn verlichtende werking.


De tea & sweet tasting was niet alleen heerlijk en gezellig maar ook is de ambiance van de winkel onwijs leuk! Tea Village gevestigd in de Zwaanshals waar ook bijzondere winkels te vinden zijn van fashion tot interieur. Na een middag shoppen is een bezoek aan Tea Village een aanrader!TEA VILLAGE ROTTERDAM

Zwaanshals 337A

3035 KK Rotterdam

Geopend: Dinsdag t/m donderdag en zaterdag van 10:00 tot 17:30 en op vrijdag van 10:00 tot 19:00

Meer informatie: www.teavillage.nl


GEEN WOORDEN MAAR DADELS

Lekkernijen verkrijgbaar op bestelling

Geen Woorden Maar Dadels is gevestigd in Rotterdam

Meer informatie: www.geenwoordenmaardadels.comBekijk hieronder nog meer inspirerende foto's van de tea & sweet tasting